Hovudside

Naturlige måter å avfette en Basement Floor

by Walther

Naturlige måter å avfette en Basement Floor

Fettflekker kan være vanskelig å fjerne fra kjelleretasjen fordi betongen er svært porøs, og fettet soaks raskt inn i overflaten og obligasjoner med betongen. Fjerne flekken så snart som mulig før den har en sjanse til å sette. Før du forsøker å rengjøre flekken, absorbere så mye du kan av blotting det opp med aviser, papirhåndklær eller gamle filler. Hvis en rensemetode doesnâ € ™ t fjerne alt fett, prøv en annen metode for å fjerne whatâ € ™ s venstre.

Kitty Kull


Hell et tykt lag av kattunge søppel over fett flekken, og la den sitte i 48 til 72 timer. Kattesand er laget av leire og vil absorbere fett opp av betong. Feie søppel opp, og dryss tørr betong mix over eventuelle gjenværende flekken, la det for en annen 48 til 72 timer før feie det opp og kaster den i søpla. Andre absorberende pulver som kan brukes i stedet for pus kull inkluderer cornmeal, sagflis eller fullerâ € ™ s jorden.

Vaskemiddel


Flere metoder brukes for å rense fett med vaskemidler. En metode innebærer å fukte flekken med litt vann, og deretter spre tørr oppvaskmiddel over det. Etter å la den sitte i flere minutter, hell kokende vann på det og skrubbe flekken med en børste. Dona € ™ t bruke en metallisk børste fordi fibrene blir sittende fast i betong og rust. En annen måte å rengjøre flekken er å skvette pulverisert vaskemiddel over det og legge til nok vann til å lage en lime. La det sitte over natten, deretter legge til mer vann og skrubb. Skyll med varmt vann.

Bakepulver


Natron, eller natron, er et giftig stoff som finnes i de fleste husholdninger, og kan brukes til å rydde opp fettflekker på kjelleretasjen. Etter å strø bakepulver på flekken, tilsett litt varmt vann og skrubb med en børste. Skyll med varmt vann. Du kan kjøpe natron i bulk ved å kjøpe det fra bassenget leverandørselskaper. Se etter natriumbikarbonat. Merk at natron kjøpt fra basseng selskaper canâ € ™ t brukes til matlaging.

Blekemiddel


Gjøre konkrete renere ved å blande en liter blekemiddel med 2 liter varmt vann. Bruk en børste til å skrubbe fett flekken med blekemiddel. Resultatene kan være bedre hvis du lar flekken suge i blekemiddel i 20 minutter. Skyll med rent vann. Påfør et grøtomslag laget av 1 del lime og 2 deler mineral terpentin til eventuelle gjenværende flekken, dekk til med plast, og la det stå i 24 timer. Fjern plast, skrape av pulver, skrubb med vaskemiddel og varmt vann og skyll.

Omslag


Omslag kan være effektiv mot vanskelige flekker. Lag en pasta ved å blande kattesand, sagflis, pool filter media eller talkum med en flytende fett-skjæring oppvaskmiddel, og bruke lim på flekken. Dekk grøtomslag med plast og la den tørke. Tørkeprosessen trekker fettet ut av betongen, og kan ta et par dager. Grøtomslag kan skrapes opp og spot vaskes med vaskemiddel og varmt vann, deretter skylles.