Hovudside

Kan Quikrete brukes som en base for dusj Stalls?

by Walther

En base for en dusjnisje er vanligvis laget av vanntett sement for å tåle konstant, våte omgivelser i en dusj og å beskytte gulv. Den viktigste faktoren i å bestemme hvilken type sement å bruke er ikke bare vann motstand, men. Andre faktorer, slik som konsistensen av materialet, er svært viktig, og det er der Quikrete kommer inn.

Water Damage Prevention


En dusj base må ha en konsekvent skråning mot en enkelt dreneringshull og være vanntett, slik at ikke vann finner veien til de gulvbord. Mens fugemasse og fliser dekker de fleste dusj etasjer, er sprekker bundet til å danne i fuger, slik at bare nok plass til vann for å kjøre til dusj base. Selv om de fleste dusjkar omfatter et vanntett, plastisk barriere, er det fortsatt mulig for vann å lekke gjennom, spesielt dersom barrieren blir skadet. Quikrete gir ekstra beskyttelse mot vann, noe som er grunnen til at det blir brukt til å lage mange dusjkar.

Avrettings en Pre-Bed Slope


En dusj base har tre lag: den første pre-skråningen er troweled på over hjemmet gulvet, deretter dusjen liner og til slutt den siste mørtellag brukt over dusjen liner. For å sparkel på en ensartet skråning i pre-seng, er et kornete, våt sand konsistensen av mørtel nødvendig fordi det står seg bedre enn en suppelignende blanding av betong, som ofte flater ut når det tørker. Quikrete har en blanding av sement og sand, slik at det er granulert, og derfor lettere å forme til en god og jevn helning ..

Tørketid


Quikrete også tørker ganske fort, så det er ideelt når du installerer en dusj base. Hvis du ønsker å få prosjektet ferdig innen rimelig tid, sier over helgen, har din sement tørke i løpet av 24 timer. Den typiske Quikrete blanding tørker fort nok til å gå på den neste dag. Dette er svært viktig for entreprenører og amatører fordi ofte tid er en svært reell begrensning når fullføre et installasjonsprosjekt.

Tilgjengelighet


Det vanlige navnet for mørtel brukt til å lage en dusj base er sandblanding, som refererer bare til en viss type av mørtel bestående av sand og sement. Mange fagfolk vil blande sin egen "sand mix" ved å legge sand til Portland sement før de får et kornete, lett formbare blanding. Quikrete er pre-blandet, slik at den danner en tilsvarende type sement som helst tilpasset blandingen. Men hvis den Quikrete blandingen er for vanskelig for deg å sparkel, kan du legge sand, etter behov, for å gi det mer stikker makt.