Hovudside

Slik Care for en dverg Pear Tree

by Walther

Slik Care for en dverg Pear Tree

En rekke dverg pæretrær kan dyrkes i USA, inkludert Bartlett og Seckel. Mange av trærne kan tåle kaldere temperaturer, men frost på knopper kan forby frukt vekst. Dverg pæretrær bør plantes minst 12 meter fra hverandre.

Bruksanvisning


•  Plant dverg pæretrær i jord med en pH-nivå på rundt 6.5. Pære planter kan tolerere en rekke jordtyper, selv om de krever jord med god drenering. Plante dverg pæretre hvor den kan motta full sol lys.

•  gjødsle pæretrær som begynner i sitt andre leveår, ca to uker før den første blomst. Unge trær kan behandles med opptil £ 1 av gjødsel, mens eldre trær som er sunt ikke kan trenge å bli befruktet i det hele tatt.

•  Beskjær en dverg pæretre som trengs, men ikke for tungt. Vanligvis kan pæretreet beskjæres bare når grenene er utenfor banen, ufruktbare eller døde. Eldre trær skal beskjæres i sovende sesongen.

•  Oppmuntre pollinering ved å plante flere pæretrær i nærheten av hverandre - krysspollinering er nødvendig for trærne å bære frukter. Dverg pæretrær er også bestøves av bier, men dessverre, bier ikke pleier å være delvis til sine blomster. Hvis du er seriøs om å ha fruktbærende trær, vurdere å få en bikube og plassere den om lag 50 meter fra trær for å oppmuntre pollinering.