Hovudside

Hvordan endre en Pop-up Sprinkler

by Walther

Hvordan endre en Pop-up Sprinkler

Automatiske sprinkleranlegg tar stresset ut av å opprettholde plenen din ved å slå på vannet ved forhåndsprogrammerte ganger. Hvis hagen din er sprinkleranlegg er feil, kan du være i stand til å spare penger ved å endre pop-up sprinkleranlegg hodet i stedet for å betale for en reparatør for å inspisere hele systemet. Sjekk brukerhåndboken eller produsentens hjemmeside for en del liste for å kjøpe deler som er laget for ditt spesifikke sprinkleranlegg.

Bruksanvisning


•  Steng av sprinkleranlegg vannforsyning ventilen.

•  Bruk hendene for å fjerne eventuelle blader, gress eller annet rusk fra området rundt sprinkleranlegg hodet. Bruk sparkel å grave rundt vannrørene før du kan nå T-forbindelsen.

•  Hold den horisontale delen av T-forbindelse med en hånd og vri sprinklerhodet mot urviseren med den andre hånden. Bruk låsetang eller en skiftenøkkel hvis du trenger mer innflytelse til å løsne sprinkleranlegg. Ta ut og kast den gamle sprinkleranlegg eller bruke det som et eksempel når du handler for en ny del.

•  Clear ut eventuelle rester fra den åpne enden av vannrøret. Vikle teflontape rundt gjengene på røret og skru utskifting sprinkleren på plass.

•  Pakk løst smuss rundt det nye sprinkleranlegg hodet. Åpne hovedtilførselsventilen for å gjenopprette vann til sprinkleranlegg.

•  Slå på sprinkleranlegg manuelt og se spray fra den nye pop-up hode. Hvis vannet ikke fyker i ønsket retning, slå av systemet og rotere sprinkleranlegg hodet med hendene til å justere sine mål. Stramme skruen i midten av sprinkleranlegg hodet hvis du trenger å redusere vannstråle press. Løsne skruen for å øke kraften i sprinkleranlegget vannstrøm.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du grave rundt sprinkleranlegg som metall spade kan sprekke plast vannrør.