Hovudside

Hvordan å Feilfri en Chiller Water System

by Walther

Chiller vannsystemer er vital i å holde store maskiner fra overoppheting. De er brukt i alt fra kraft planter til å produksjon fabrikker. Skitt buildup påvirker effektiviteten av de spoler, mens skala buildup inne linjene resulterer i høyere elektriske kostnader med mindre system utgang. Rengjøring en chiller vann system krever omsorg og bør gjøres i samsvar med de retningslinjer for din bestemt system.

Bruksanvisning


Ett Shut ned den chiller slik at du kan inspisere og rengjør den fullt ut. Tørke ned spoler med en fuktig fille for å eliminere skitt.

•  Fjern de vann boksdeksler av de Glattboret rør og skrubb på dem med en skrubb børste for å fjerne alger, mold og skitt buildup. Skyll den området med rent vann en gang du er ferdig.

•  Skrap off minst 4 gram av skala på til rørene med et kniv hvis du finne noen. Sende prøven til et vannbehandlings laboratorium. Skala er skikkelig rengjort bare én gang dens makeup er fast bestemt på; forskjellige rengjøringsmidler er effektive med forskjellige typer av skala.

•  Påfør en kjemisk renere å de skalerte områdene når du vet hva den skala er. En saltsyre-basert renere fungerer mest effektivt med kalsium karbonat, mens silikat svarer godt til hydrofluoric syre. Sitronsyre må lære seg ofte å bli lagt til hydrochloric-syre for å fjerne jern-baserte skala. Slitasje beskyttende gear og følg alle retningslinjene for sikkerhet for hver renere når du bruker dem; de er sterkt etsende og farlig når misbrukes. Bland den den renere med vann i forholdet anbefalt av den emballasje og bruke en skrubb pensel til å påføre det til skala buildup.

Fem Skyll rørene en gang den skala er fjernet, og deretter skrubbe på dem igjen med en tung børste for å fjerne en hvilken som helst gjenværende skala.

•  Kontroller den trykkfallet ved filtrene i den chiller system og følg retningslinjene for at bestemt filter modell som til hvorvidt det trenger rengjøring eller ikke. Forskjellige filtre krever ulike rengjøringsmetoder, så følg instruksjonene for dine spesielle filtrene til å sikre effektivitet og sikkerhet.

Syv Spyl ut rørene ved hjelp av en høyt-trykk vann stream hvis system ditt har at evnen. Så snart systemet er frakoblet, hjelper en høyt-trykk vann stream scrub ut på innsiden av rørene slik at buildup er fjernet, og Flushed ut av systemet.