Hovudside

Hvordan bruke Kitchen Boller som Flower Pots

by Walther

Blomsterpotter kjøpt fra hagesenteret kan bli dyrt. Gartnere kan bruke vanlige boller fra kjøkkenet som et rimelig og praktisk alternativ til butikk-kjøpte blomsterpotter. Du må sørge for at kjøkkenet boller har riktig drenering slik at du ikke drukner blomstene når du vanne dem. Man kan oppnå dette med grus, eller ved å stikke hull i bunnen av skålen.

Bruksanvisning


•  Velg et kjøkken bolle som er stor nok til å holde blomsten du ønsker å plante. Den bør være så stor som den beholder som blomsten ble, om ikke større.

•  Stikk 3-5 dreneringshull i bunnen av kjøkken bolle med en kniv, hvis beholderen er av plast. Hullene vil tillate overflødig vann kan renne ut når du vanne blomsten. Plassere en plate under for å fange opp vannet som renner ut.

•  Hell 2 inches av grov grus inn i bunnen av kjøkkenet skål hvis den er av metall, glass eller et annet materiale kan ikke skjære med en kniv. Overflødig vann vil samle seg i grus, som vil holde den vekk fra røttene av blomsten.

•  Fyll bollen 2/3 full med plantejord. Overfør blomsten i bollen, spre røttene med hånden. Fyll bollen resten av veien med potting jord, oppstrammende jorda med hendene mens du går. Vann til jorda legger og legg bollen i et solrikt sted.