Hovudside

Hvordan bli kvitt røde ekorn i en hytte

by Walther

Hvordan bli kvitt røde ekorn i en hytte

Ekorn, mens søte små gnagerne, er beryktet for å forårsake skade. Og har du sannsynligvis ikke ønsker å dele din hjem med dem. Ekorn kan bære sykdommer og lopper, og deres horder av nøtter kan føre med seg smitte av bugs. Konflikter mellom mennesker og ekorn i hovedsak oppstå når ekorn bebo takene av husene, som gjør ekstremt attraktive hekkeplasser. Med litt tålmodighet og utholdenhet, kan du enkelt og humant fjerne ekorn fra hjemmet ditt, og avskrekke fremtidige ekorn fra å bevege seg i.

Bruksanvisning


•  Sett opp en human, live felle, for eksempel en Havahart Live-Trap. Du finner disse på de fleste hjem forbedring, husdyr forsyning, eller utendørs forsyne butikkene. Pass på at du plasserer fellen så nært som mulig til der du mistenker ekornet henger rundt.

•  Agn fellen med mat som er sikker på å tiltrekke ekornet. Du kan blande peanøttsmør og tørre havre og spre blandingen på en cracker eller eple skive. Eller for noe mindre rotete, bruk solsikkefrø og peanøtter.

•  Kontroller fellen regelmessig, minst en gang om dagen. Avhengig av hvor fellen er, kan du selv høre opprørt ekorn forårsaker en racket.

•  Flytt ekornet. Slippe ham et par kvartaler fra hjemmet vil ikke gjøre triks, som ekorn har en utmerket følelse av retning. Kjøre minst fire eller fem miles, og slipp ekorn i et skogsområde. Flytting ekornet over en kropp av vann, for eksempel en liten bekk, reduserer ytterligere sjansen for ham tilbake.

•  Inspiser ditt hjem og forsegle eventuelle åpninger i stiftelsen, vegger eller tak med tre, ytterkledning, og / eller helvetesild som nødvendig. Pass på at det ikke er noen ekorn inne før du forsegle opp åpningene; en fanget ekorn vil dø en grusom død, og vil bare føre til mer skade på ditt hjem prøver å komme seg ut.

•  Trim greiner tilbake til nærmeste gren er minst 15 meter borte fra hjemmet ditt, hvis det er trær i nærheten. Dette vil hindre ekorn fra å ha enkel tilgang til ditt hjem, som 15 meter er for langt for ekorn å hoppe.

•  Spray utsiden av hjemmet ditt med et ekorn frastøtende. Noen myggmidler som Squirrel Away og Scoot Squirrel er laget av paprika, og kan legges til fugl frø å avskrekke ekorn fra å vise ditt hjem som et bra sted å få et måltid. Andre midler som Shake Away og Squirrel B Gone inneholde konsentrert ekorn-predator urin for å advare ekorn borte fra hjemmet eller hagen.

Tips og advarsler


  • Røde ekorn er beskyttet i de fleste områder.