Hovudside

Hvordan koble opp Polaris Turtle

by Walther

Hvordan koble opp Polaris Turtle

Polaris Turtle er en automatisk bassenget rengjøring enhet som eliminerer behovet for å støvsuge gulvet av et basseng. Det er drevet av et basseng returledning til sug rusk i bassenget etasje i en mesh rusk bag. Installere Turtle krever fjerne en retur montering og erstatte den med den medfølgende universalfeste. Fremgangsmåten for å oppnå dette er enkel.

Bruksanvisning


•  Slå av basseng pumpe. Velg avkastningen der du vil at Turtle installert. Det bør være omtrent i midten av bassenget slik at Turtle kan nå hele gulvet uten problemer. Velg avkastningen nærmest bassenget pumpe hvis to senter avkastning eksisterer.

•  Monter retur flytting verktøyet som følger med Turtle over retur øyeeplet og vri den med klokken til montering trekker bort fra veggen. Træ universell veggen passer inn i returledningen, bruker avkastningen flytting verktøyet, til det er låst.

•  Tre filter skjermen inn den universelle veggbeslag. Clip hurtigkoplingen montering på universell veggen passer over toppen av skjermen.

•  Juster feiende slange å passe lengden på bassenget ved å skru slangekoblinger mot klokken for å frigjøre deler av uønsket slangelengde. Slangen skal nå omtrent fire meter fra veggen på det fjerneste punktet fra avkastningen i den dype enden.

•  Senk Turtle, rengjøring hodet først, i bassenget og feste den løse enden av slangen til hurtigkoplingen montering. Slå på bassengpumpe.

Tips og advarsler


  • Rengjør avfallsposen i Turtle ofte for å holde det renere knirkefritt og effektivt. For mye rusk vil roe det ned betraktelig.
  • Kontrollere hastigheten og kraften i Turtle ved å skru press release verdi funnet på hurtigkoplingen montering. Åpne trykkventil litt dersom Turtle har for mye makt og svinger for fort, og lukk trykkventilen litt dersom Turtle har lite sug.