Hvordan å rydde snø Fanget Mellom Chimney & Roof


Hvordan å rydde snø Fanget Mellom Chimney & Roof

Etter en stor snøstorm, er første plan for angrep alltid å føre krig på hauger av snø i oppkjørselen og på fortauene. Mens det er nødvendig, kan du også ta en titt opp på taket, spesielt i nærheten av pipa og eventuelle tak rygger der snøen er mer sannsynlig å drive og akkumulere. Snøen vekt, spesielt i disse områdene, vil tilføre overtrykk på taket, og bør fjernes. Ved å bruke et tak rake, kan du fjerne snøen fra taket mens de fortsatt står på bakken.

Bruksanvisning


•  Følg produsentens instruksjoner og montere taket rake. Hvis skorsteinen og taket er høyere enn den rake rekkevidde, feste en stang utvidelse til taket rake, slik at du kan få tilgang til de rammede områdene.

•  Stå minst 3 meter unna huset og heve rake opp til taket. Den rake bør plasseres et par meter opp fra kanten av taket, og du bør være på linje med skorsteinen, slik at du kan jobbe deg opp til problemområdet. Trekk håndtaket tilbake mot deg selv, som vil trekke snø av taket. Ikke trykk ned på håndtaket, noe som vil legge for mye press på rake og kan skade helvetesild. Det er OK å la et tynt lag med snø på taket.

•  Fortsett snørydding og jobbe deg opp på taket til du kommer til skorstein området. Plassere taket rake ved siden av skorsteinen og dra tilbake på rake å trekke snøen ned. Hvis snøen er svært dyp i dette området, må du lage flere omganger med rake, clearing av et par inches av snø på en gang.

Tips og advarsler


  • Bolig tak er konstruert for å tåle en snølast på 40 pounds per kvadratmeter, men eldre og svakere tak kan tolerere mindre. Den nøyaktige vekt av snø avhenger av vanninnholdet. En enkel måte å beregne snølast på taket ditt er å ta snøen fra ca 1 kvadratmeter av taket, legg den i en bøtte og veie den på en standard husholdning skala. Selv om dette ikke vil gi deg en eksakt måling, vil det gi deg en god ide om snølast er overdreven og må fjernes fra taket.
  • Bruk alltid en tykk pels, tunge hansker, lue og støvler når du arbeider ute i kaldt vær.
  • Aldri gå på en snødekt taket, fordi det kan være is under snøen, og dette kan føre til en dødelig fall.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler