Hovudside

Hva er forskjellen mellom flytende vaskemiddel & Pulverisert vaskemiddel?

by Walther

Hva er forskjellen mellom flytende vaskemiddel & Pulverisert vaskemiddel?

Bruk av flytende eller pulverisert vaskemiddel er i stor grad en personlig preferanse, men det er noen forskjeller i sine individuelle rengjørings evner. Miljøeffekten av hver type vaskemiddel er en ekstra faktor å vurdere når du velger flytende eller pulverisert vaskemiddel.

Flytende vaskemiddel


Flytende vaskemidler ren olje, fett og matflekker mest effektivt. Punktbehandling av flekker kan også være vellykket behandlet med flytende vaskemiddel før flekken sett inn i stoffet.

Pulverisert vaskemiddel


Pulverisert vaskemidler fungerer best for rengjøring skitt flekker slik som de på yttertøy. Denne type vaskemiddel fungerer best for generell vaskerirengjøringsbehov.

Konsentrert vaskemiddel


Konsentrerte vaskemidler er mest solgt i flytende form i små mengder. De tilbyr den samme rengjøringseffekt som tradisjonelt pakket vaskemidler. En feil vanligvis laget av forbrukerne er å bruke mer vaskemiddel enn nødvendig; derfor unødvendig å kaste bort vaskemiddel.

High Efficiency vaskemiddel


Høyeffektive vaskemidler skal brukes i lave vannmengder. De er designet for å brukes i både foran og toppen lasting høyeffektive vaskemaskiner.

Miljø


Flytende vaskemiddel er ikke så miljøvennlig siden det kan bestå av opp til 80% vann. Flytende konsentrat og pulverisert vaskemidler er bedre vaskemiddel valg for miljøet, siden mindre væske vil bli brukt i hver last.