Hovudside

Hva er meningen med den Pear Blossom?

by Walther

Hva er meningen med den Pear Blossom?

Den symbolske betydningen av pære blomstre har variert med historie, kultur og formål. Pære blomstrer er referert i poesi, dekorere bryllup og har blitt holdt som en unifier i militære kampanjer. Pære blomstre har vært et symbol på håp og varig vennskap. Pear Blossom er navnet på en motorvei (California State Route 138) og en by i California.

The Victorian Era


Den moderne vestlige utvisning av betydninger til blomster stammer fra viktoriatiden. Victorians elsket blomster. De overdådig dekorerte sine hjem med blomster-inspirerte tapeter, møbeltrekk, gardiner og lamper. Victorians var inspirert av en populær bok kalt "Language of Flowers" av Henrietta Dumont, utgitt i 1863. Denne boken hevdet at "Skaperen" spredte blomster over hele jorden for å snakke til menneskehetens "sentiments, lidenskaper og følelser" (forord) . Dermed Victorians sendte blomster å snakke om deres valpen, lidenskaper og følelser om hverandre.

Pære blomstre snakket til varig vennskap når de sendes i viktoriatiden.

Bryllup


Pære blomstre er et symbol på våren. I bryllup, symboliserer pære blomstre generøsitet og håp for det nye livet av den gifte par. Sin skjønnhet utstråler med alle de gode budskap som er mulig for fremtiden til bruden og brudgommen. Sprigs fulle av blomster fra et pæretre kan legge til en jordnær følelse i presentasjonen.

Poesi


Moderne og gamle poeter både har omtalt pære blomstrer som symboler for ulike tolkninger. Spesifikk bruk av pære blomstre gir tonen, smak og lukt forfatteren ønsker å formidle som en opplevelse for leseren av sin poesi. Gamle kinesiske poeter ofte benyttet pære blomstrer som metaforer for kvinner, erotikk, renhet, isolasjon og royalty. På engelsk poesi, er pære blomstre en delikat eller skjør styrke.

Militær bruk


Worcestershire, England er hjemmet til en lokal variasjon av pære som også er utrolig sjeldne: svart pære. I 1899, da flere frivillige fra Worcestershire forlot sine hjem for å kjempe i Boer-krigen i Sør-Afrika, en Lady Dudley ga hver frivillig en silke pære blomstre å pin på sine hatter som et symbol på hjem støtte og hjemby enhet. Som ros for sin fremragende og heroisk tjeneste i denne krigen, ble pære blomstre vedtatt som offisiell badge av Queens Egne Worcester Hussars (Yeomanry).

Personlig Meaning


Pære blomst er en blomst av pæretreet, som har en tendens til å ha en lang levetid. Pære er en pome av at blomstre, som har en mening i seg selv. I kinesisk, betyr li både pære og separasjon. Det blir ofte betraktet som uflaks å gi elskere pærer eller å dele en pære med en venn.

Men den blomstrer er rett og slett en nydelig blomst som kan ta på seg noen mening eller tolkning som du gir det. Å bestemme hva den pære blomstre betyr for deg & ndash; om du skriver poesi, planlegger et bryllup eller tegne noe styrke fra sin delikate skjønnhet & mdash; pære blomstre kan bli et symbol eller påminnelse om et minne som du ønsker å videreføre.