Hovudside

Hvordan å rense en front lasting vaskemaskin

by Walther

Front-lasting maskiner opererer ikke noe annerledes enn en topp-lasting vaskemaskin. Den eneste forskjellen mellom de to er hvor klærne er lastet. At det er vann drenerer og går inn på samme måte, og klær er fremdeles vasket på samme måte. Det er viktig å holde vaskemaskinen ren så klærne kommer ut lukter friskt og rent hver gang.

Bruksanvisning


•  Spray innsiden av forsiden av vaskemaskinen med et kjøkken cleanser og la den suge inn i selens små rygger.

•  Bruk bomullspinner for å få mellom kantene av segl og fjerne bygget opp smuss og rusk. Bruk så mange vattpinner som nødvendig for å fjerne skitt.

•  Spray toppen av vaskemaskinen med rensemiddel, inkludert kopper for vaskemiddel og tøymykner, sammen med blekemiddel rommet.

•  Tørk av cleanser av med en fille for å fjerne alt av rusk og lo som har bygget opp. Tilsett 2 kopper blekemiddel til vaskerens bleike rommet og lukke lokket.

•  Slå vaskemaskinen på til ren syklus; Hvis vaskemaskinen ikke har denne muligheten, slå til en vanlig vask. Tillate vaskemaskinen til å kjøre hele syklusen på varmt, med en kald skylling, hvis mulig. Tørk av innsiden av vaskemaskinen med fille og renere å sørge for at det ikke er noen bleike igjen fra vaskesyklusen.