Hovudside

Hvordan Clean Carpet At en valp Har tisset På

by Walther

Valper har en tendens til å følge sine instinkter og trenger å lære hva som er akseptabel atferd og hva som ikke er det. Intern opplæring kan være et forsøk på tide, og valper er ventet å ha noen ulykker mens de lærer. Valp tisse flekker er ikke hyggelig - de lukter, de forårsake misfarging, og hvis lukten ikke forsvinner en liten bit, er mer sannsynlig å tisse på samme sted igjen valpen.

Bruksanvisning


•  Invester i et kjæledyr urin renere som naturens mirakel, som er utviklet for å fjerne valpen tisse flekker og lukter fra teppet. Du kan finne disse rengjøringsmidler til din lokale dyrebutikk. Bruk et papirhåndkle for å tørke opp overflødig urin fra teppe, og spray stedet med spesialitet renere. Permisjon for fem minutter, og skrubb med en fuktig klut. Gjenta om nødvendig til flekken er borte. Støvsug sted når den er tørr å fullføre flekkfjerning.

•  Bland litt eddik med vann i en sprayflaske, og spray på flekken. Eddik vil arbeide for å fjerne lukten, og dermed minsker sannsynligheten for at valpen vil tisse i dette området igjen.

•  Sug en svamp i vann og hell en liten mengde peroxide på svampen. Gni flekken kraftig med svamp for å fjerne lukt og flekker. Tilsett mer peroxide hvis flekken fortsatt.

•  Dryss litt natron på valpen tisse flekken, og la det tørke. Dette vil ta omtrent to timer. Støvsug natron når flekken er tørr, og det skal være borte.

Tips og advarsler


  • Ta valpen utenfor så ofte som mulig for å unngå ulykker mens pottetrening. Lære henne rett sted å tisse og bæsje bruker positiv forsterkning, for eksempel ros eller godbiter.
  • Ikke skjelle valpen for å ha en ulykke i huset. Det er ikke hans feil. Han er en baby og trenger du å lære ham rett fra galt.