Hovudside

Slik fjerner Caulk Etter Fjerne Dusjdører

by Walther

Caulk brukes til å forsegle dusjdørkarmer for å hindre at vann lekker ut rundt dem. Dette er spesielt viktig hvis veggene ikke er flislagt på utsiden av rammene, og hvis du har teppebelagte gulv eller tregulv. Når du fjerner Dusjdører og rammer, vil caulk fortsatt være på dusj eller badekar surround. Caulk stikker svært godt til de fleste overflater og vil ikke trekke av, og hvis du bruker riktig verktøy, er det ikke en vanskelig prosess.

Bruksanvisning


•  Sett inn et blad i en bladholder. Single-edge kniver og knivholdere er veldig billig verktøy og kan kjøpes hos din lokale hjem remodeling sentrum. Satt på skinnhansker for å unngå muligheten for å kutte deg selv mens du fjerner caulk.

•  Plasser bladholderen i en vinkel på overflaten du trenger å fjerne drivning fra. Holde bladet i en vinkel vil holde deg fra å skrape overflaten av karet eller dusj surround. Skyv bladet vekk fra deg og mot caulk. Den skarpe kniven lett skraper caulk av, så lenge det er silikon. Silikon fugemasse fortsatt noe myk, og er lettere å fjerne enn lateks kittet.

•  Bruk en varmepistol for å myke latex caulk før skraping den av. Latex caulk blir veldig hardt over tid og er ikke like lett skrapes av som silikon caulk, men hvis du varmer den opp, kommer det av mye som silikon. Varmekanoner har flere temperaturinnstillinger, og du må slå pistolen på den laveste innstillingen.

•  Flytt varmepistol frem og tilbake over en liten del om gangen holder pistolen i minst 3 til 4 inches fra overflaten av karet eller dusj surround. Caulk vil varme opp og mykne. Etter caulk har myknet, skrape den delen av. Fortsett denne prosessen for de resterende caulk.

Tips og advarsler


  • Ikke hold varmepistol for nær overflaten av badekar eller dusj, og ikke slå opp varmen, som du kan skade overflaten.