Hovudside

Soppvekst på Cedar Elm Trees

by Walther

Sedertre alm (Ulmus crassifolia) er en dekorativ treet som forfaller til en høyde på 50 til 70 fot. Dette treet trives i US Department of Agriculture hardførhet soner 6 til 9 og foretrekker å bli plantet der den mottar fullt sollys. Denne hardføre treet brukes i landskap på grunn av dens dyreliv verdi. Fasaner, vaktel, ekorn, hjort, vill kalkun og fugler bruke frøene produsert av dette treet. Selv generelt sunt, kan nederlandsk alm sykdom skade dette treet.

Dutch Elm Disease


Nederlandsk alm sykdom er en soppsykdom forårsaket av Ophiostoma ulmi. Denne sykdommen har sin opprinnelse i Asia, men ble problem i hele Nord-Amerika og Europa etter første verdenskrig I. nederlandsk alm sykdom er mest utbredt i den amerikanske alm, rød alm, rock alm og sedertre alm og er ansvarlig for drapet på mange av de naturlig forekommende alm trær over hele USA.

Symptomer


Nederlandsk alm sykdom fører til mange symptomer i sedertre almetrær. Den første merkbare symptomet er gulfarging av bladene på treet. Som sykdommen utvikler seg, bladene visner og til slutt faller fra treet. På grunn av måten denne soppen sprer seg, en seksjon først viser symptomer og deretter tilgrensende områder er berørt.

Alvorlige tilfeller av nederlandsk alm sykdom kan føre til at treet til defoliate og dø. For skaden blir denne alvorlige, må soppen infisere anlegget i mange år. Soppen som forårsaker nederlandsk alm sykdom trer Margen fartøy av treet, forårsaker brune striper skal vises i tre av treet. Du kan bare se dette hvis treet er kuttet ned eller barken er strippet fra bagasjerommet på den infiserte treet.

Sykdom Spread


Soppen som forårsaker nederlandsk alm sykdom er gjennomført fra tre til tre ved hjelp av alm barkbillen og den europeiske alm barkbillen. Disse skadedyr plukke opp soppsporene når de beiter på barken av den infiserte plante, og bærer sporene med dem til nærliggende grener og planter. Fordi disse billene er i stand til å fly opp til en kvart mile, kan alm være infisert som ikke er en direkte nabo av den opprinnelige vertstreet.

Kontrollmetoder


Fordi det er ingen metoder for å korrigere eller reversere skader forårsaket av denne soppen, må alle infiserte trær fjernes og destrueres for å hindre spredning. Hvis sykdommen er ennå ikke til stede, har både insektmidler og soppmidler vist seg effektive i å forebygge forekomsten. Bruk insektmidler i april at hindrer billene som hjelpemiddel i spredningen av denne sykdommen.

En annen metode for kontroll er å injisere treet med et systemisk fungicid. På grunn av kjemikalier som brukes, bør en profesjonell gjøre disse injeksjonene. Selv om dette er en kostbar alternativ, er det effektivt for inntil tre år.