Hovudside

Hvordan åpne en Locker på skolen

by Walther

Hvordan åpne en Locker på skolen. Når du har en oppbevaringsboks på skole, lære å åpne kan det være svært vanskelig. Hvis du tar for lang tid å åpne den, kan det føre til at du bli sent til klassen. Det er best å lære hvordan du åpner skapet ditt før du begynner på skolen, slik at du unngår pinlige situasjoner. Følg disse trinnene for å lære hvordan du åpner skapet ditt.

Bruksanvisning


•  Pugg din kombinasjon. Hvis du glemmer kombinasjonen, kan du ende opp med å bli for sent til timene.

•  Snurr hjulet på låse tre ganger for å tømme den ut. Hvis noen viste det før du det vil rote deg opp når du går inn i din kombinasjon.

•  Drei hjulet på låsen til høyre til du kommer til det første tallet i din kombinasjon. Nå slår låsen til venstre til du passerer opp det andre tallet i kombinasjonen, stopp på antall andre gang rundt.

•  Roter hjulet på låsen til høyre og stoppe på den siste nummeret i kombinasjon. Dra hardt i din kombinasjonslås og fjerne det fra hullet, eller hvis skapet ditt har en innebygd lås pull fast på håndtaket til skapet ditt åpnes.

•  Prøv igjen hvis skapet ditt ikke åpnes første gang. Det er mulig, kan du ved et uhell har stoppet på feil nummer, hvis det ikke åpnes etter flere ganger bør du be om hjelp fra din skole administrator - de kan ha gitt deg feil kombinasjon.