Hovudside

Kohler Revival Dusjkran Installerings

by Walther

Kohler Revival dusjbatteri inkluderer et enkelt håndtak tappekran, matchende dusjhode og tut. Med en tradisjonell stil, og trykkbalansering funksjoner, er det ett alternativ for en oppdatert bad. Men før du oppdaterer kranen du må installere dette dusjbatteri riktig. I likhet med andre Kohler kraner, omfatter installering av sammenstillingen av håndtaksdelen av kranen, og som har mange deler. Prosessen tar omtrent to timer å fullføre.

Bruksanvisning


•  Pakk enden av karet rør med tre wraps av ny rørlegger rens tape. Træ Kohler Revival tut på gjengene og over båndet. Snu hele tuten klokken for å stramme til tuten bakkant er i flukt med veggen. Bruk en filtertang for å slå vanskelige spouts.

•  Påfør rørleggers tape på gjengene på dusjen pipe, røret ligger på toppen av veggen dusj. Træ enden av Revival dusjhodet på rørgjenger over båndet og stram låsemutteren med en fastnøkkel.

•  Ta av gips vakt, den runde hetten på dusjen kroppen ventil i dusjvegg. Rotere stammen på kranen ventil for å slå kranen på og spyle ut linjene. La kranen på i minst tre minutter og teste vannet for temperatur. Hvis det er for varmt, skru justeringsskruen på siden av kranen stammen med en skiftenøkkel for å forhindre at håndtaket vendt for langt til venstre. Hvis dette ikke løser problemet, skru kragen på stammen og omstille det å redusere den maksimale utgangstemperaturen til Revival kranen.

•  Plasser holderen boliger, en runde hylselignende del montering over patronen stammen, på kassetten. Skru patronen til dusj kroppen ventil med en skrutrekker. Slå av vannet ved å dreie spindelen mot urviseren.

•  Skyv kranen trim plate over holderen. Skyv håndtaket adapteren på kassetten stilk og stram adapteren skruen med en skrutrekker. Plasser håndtaket på adapteren.

•  Vri basen på håndtaket med urviseren mens håndtaket spaken i full-av-stilling, eller peker mot sluket.