Hovudside

Om oppfinnelsen av Home Security System

by Walther

Om oppfinnelsen av Home Security System

Moderne hjem sikkerhetssystemer er et resultat av hundrevis av år med teknologisk utvikling, samt innsatsen til mange oppfinnere. Over nesten 150 år, sikkerhetssystemer utviklet seg fra en alder av telegraf til de komplekse mikrodatamaskinsystemer i dag.

Tidligere Security Systems


De første sikkerhetssystemer ble utviklet av telegraf levering selskaper, for eksempel dagens ADT. I 1874, ble ADT kjent som amerikansk District Telegraph, ifølge selskapets hjemmeside, ADT.com. I de tidlige årene, sikkerhetssystemer hovedsakelig rettet mot bedrifter, hvor samtale boksene ble brukt for interaktiv kommunikasjon mellom sikkerhetsvakter og politi eller brannvesen.

Utvikling


ADT fortsatte å utvikle sikkerhetsteknologi. Med innføringen av avanserte telefonbokser, sikkerhetsvakter på bedrifter var i stand til å ta kontakt med ADT direkte, i tillegg til politi og brannvesen. Denne utviklingen lov vakter for å "sjekke inn" med ADT på en prescheduled tid til å melde fra til selskapet at virksomheten var lyd. Hvis ADT ikke hørte fra vakt til planlagt tid, det antok det var et problem og sendte assistanse.

Gjennombrudd


I 1966, afrikansk-amerikansk oppfinner Marie Van Britten Brown, sammen med sin partner Albert Brown, søkt om patent for en CCTV sikkerhetssystem. I 1969 ble patentet godkjent, og kort tid etterpå, i 1974, ADT og andre sikkerhetsselskaper begynte å bruke mikro-baserte sikkerhetssystemer. Syv år senere, ADT introduserte sin første mikro-baserte bolig sikkerhetssystem, som ble kalt Safewatch.

I dag


"Dagens hjem sikkerhetsbransjen tilbyr så mange muligheter for hjem sikkerhet som det er grunner til å ha noen på plass," sa Buffy Pollock i en 8 juni 2007, artikkel i Oregons Mail Tribune. "De fleste selskaper tilbyr en gratis evaluering for å diskutere et tilpasset system." Dagens hjem sikkerhetssystemer kan inkludere detektorer for røyk, brann og karbonmonoksid, samt infrarøde og varmesensorer, blant andre alternativer.

Priser


Moderne hjem sikkerhetssystemer kan variere fra $ 100 for installasjon og en $ 30 eller $ 40 per måned avgift til tusenvis av dollar for installasjon, basert på kompleksiteten i systemet og omfanget av sikkerhetssystemer service.

"Elektronikken som er i huset ditt er bare halve kampen," sier SOS Alarm konsulent Henry Knepp i Mail Tribune artikkelen. "Den andre komponenten, og den som er viktigst, er selve kontoret der overvåkingen foregår. Det er veldig viktig å ha noen lokale som er å holde et øye med ting."