Hovudside

Hvordan finne Brensel

by Walther

Hvordan finne Brensel

Hvis du bor på en gård eller i et landlig område, kan få veden ikke være mye av et problem. De fleste gårdene har en slags woodlot hvor trær kan avvirkes til tre. På landsbygda, folk generelt kjenner noen med en gård eller woodlot. Større tettsteder og store byer er en annen sak - å finne brensel i en by kan være en utfordring. Brensel tilgjengelighet vil også variere fra region til region. Nordøst, Midtvesten og fjellområder har mye tilgjengelig tre. South Texas og Gulf Coast har færre skogområder.

Bruksanvisning


•  Start fyringsved søk ved å se rundt i samfunnet. Se hvor nettselskapene eller byggefirmaer er trimming trær fra kraftledninger eller clearing plass for bygninger eller boliger utvikling. Mange slike tre-trimmere og stanser vil være glad for å ha noen andre hale av noen av sine tre, for å redde dem bryet og bekostning av kastes. Ring nettselskapene hvis du ikke ser trimmere på jobb; nesten alle nå har noen vanlig kraftlinje trimming program.

•  Sjekk ut lokale park og offentlige arbeider avdelinger og spørre om eventuelle statlige eller føderale parker eller land management byråer. Den amerikanske Forest Service, Bureau of Land Management og Corps of Engineers alle administrere store områder med skog; Noen selger tre-skjærende rettigheter, kan noen tillater innbyggere til å bære av tre som har blitt trimmet fra stormer eller isen skade. Nasjonalpark og skogbruk avdelinger kan også tillate tre-skjæring eller fjerning.

•  Spør av lokale kommersielle tree-trimming og Arborist tjenester. De som ikke sparer ved til sitt eget salg kan være glad for å ha noen til å hjelpe fjerne loggene. Se om din kommune eller en i nærheten har en "grønn avfall" anlegg hvor tre avskjær og lignende materiale er deponert, vanligvis for å bli kuttet i tre mulch. Større logger ofte blir satt til side for beboerne å kutte og hale unna.

•  Spør venner og naboer om de har eller vet om steder å kutte tre. Mange byboerne har eller bruke landet steder, noe som kan ha woodlots. Se etter falne lemmer og trær etter noen form for storm, vind, is eller snø. Clearing storm felte trær kan få deg både ved og komplimenter fra naboer som ellers ville ha til å gjøre det eller betale for å få det gjort. Ta en tur i noen skogen i nærheten av der du bor og se etter downed trær eller lemmer, som kan levere nok ved til et bål eller nok til å klippe ut og hale ut til drivstoff en hjem peis.

•  Vær selektiv på tre. Se etter hardtre som eik, ask, valnøtt eller bjørk; disse brenne varmt og produsere gode kull. Unngå myke treslag som furu, sedertre og gran og spesielt platanlønn og selje. De conefirs, som furu, brenner lett, men gir noen kull og skape kreosot, som kan være en brannfare i skorsteiner. Sycamore og selje brenne raskt og bare produsere aske uten mye varme. Unngå alm og hickory, som brenner godt, men er nesten umulig å splitte uten en hydraulisk splitter. Sjekk lokale skog etater eller et bibliotek eller online for en guide til brensel i ditt område.

Tips og advarsler


  • Ha en pickup lastebil eller trailer og en god motorsag tilgjengelig for å dra nytte av tilgjengelig brensel.
  • Kontroller at du er komfortabel med å bruke en motorsag og følger alle sikkerhetsregler.