Hovudside

Hvordan få Flekker av Brass

by Walther

Hvordan få Flekker av Brass

De mest vanlige flekker på messing er et resultat av anløpe. Over tid vil anløpe utvikle seg på messing gjennom prosessen med oksidering, som er et resultat av kobber som det utsettes for oksygen i luften. Anløpe flekker er mørk og tidvis har en grønn-brun fargetone. Heldigvis er anløpe lett å fjerne med en rekke vanlige husholdningsprodukter kombinert med litt gammeldags albue fett.

Bruksanvisning


En Buff flekken på messing kraftig med en mikrofiberklut. Ofte kan du fjerne små flekker og anløpe på messing gjennom sprek rasping alene, sparer du tid på å lage en flekkfjerner. Rasping i sirkulære bevegelser eller i rette linjer er akseptabelt.

•  Slice åpne en sitron og dryss salt på sin cut side. Gni kutt side av sitron som inneholder salt direkte på messing objekt, og pass på å dekke flekken. Gni sitron og salt av messing med en mikrofiberklut og fortsette å gni til du fjerne flekken.

•  Bland mel, eddik og salt i like mengder til du har en tykk pasta som er omtrent konsistensen på deigen. Spre denne lim over flekken på messing og la den sitte i en time. Etter en time, fjerne lim, vaske området med vann og gni det grundig med en mikrofiberklut.

•  Dab noen mineralolje på en klut og gni messing kraftig for å fjerne flekken. Denne prosessen kan arbeide i samarbeid med de ovennevnte metoder, så vel.