Hovudside

Hvordan å fjerne salt flekker fra Carpet

by Walther

Salt kan etterlate flekker på mange overflater og materialer - inkludert teppet. I tid, salt igjen på tepper ikke bare discolors det, men også kan forårsake alvorlig skade på teppet fiber. Jo før du behandler denne typen flekken, derfor, jo mer sannsynlig er det at du vil spare teppet. I tillegg er det mye lettere å få flekken ut før partikler av salt har vært bakken dypt inn i tepper gjennom foten trafikk.

Bruksanvisning


Hvordan å fjerne salt flekker fra Carpet


•  Støvsug teppet for å fjerne løst smuss og tørkede partikler av salt. Noe salt eller jord igjen på teppet vil oppløse når du begynner rengjøring og vil legge til den tiden det tar å rengjøre flekken.

•  Bland like deler hvit eddik med varmt vann i en ren bolle eller bøtte.

•  Fukt en svamp i eddik og vann blandingen. Skrubbe salt flekken med svampen. La vaskemiddelet sitte på teppet i femten minutter, og trykk deretter på et rent håndkle til å absorbere fuktighet.

•  Dypp svampen tilbake i eddik og vann igjen og skrubbe teppet. Trykk på en ny ren klut til området for å løfte mer av fuktigheten og beis.

•  Skrubb teppet med en ren, tørr klut. Hold skrubbing før det er så tørr som du kan få det. Hvis luften i hjemmet er svært fuktig, sikte en vifte mot teppet til hastighet tørking.

Tips og advarsler


  • Denne rensemetoden fungerer også for teppe i biler.Hvis teppe er våt i begynnelsen, hoppe over trinn en og gå rett til trinn to. Ikke bruk en vanlig støvsuger til å støvsuge fuktig tepper. Hvis du eier en våt / tørr vakuum, kan du bruke that.The eddik lukt vil forsvinne i løpet av få timer. Hvis det er veldig plagsomt for deg, kan du følge opp ved å rense med vanlig teppe sjampo for å fjerne lukt raskere.
  • Hvis du er bekymret teppe falming, sørg for å teste eddik løsning på et lite område først.