Hovudside

Slik feilsøker røykvarsler Issues

by Walther

Slik feilsøker røykvarsler Issues

En røykvarsler er en enhet som varsler deg når røyken er til stede i ditt hjem fra en mulig brann eller element som forårsaker en brann. Enhetene inneholder batterier og høres høyt Piper støy som fortsetter til du tilbakestille dem. Røykvarslere, som annen elektronikk, trenger regelmessig vedlikehold for å holde dem fungerer, inkludert skifter batterier, utføre månedlige kontroller og holde enhetene ren. Når problemer utvikle, inkludert enhetene ikke klarer å fungere ordentlig, det er rutiner du kan fullføre for å gå tilbake enhetene til en fungerende stat.

Bruksanvisning


Utføre en "test" og Batteribytte


•  Bruk en blyant eller penn for å trykke på "Test" -knappen på din røykvarsler for å se om enheten avgir en serie med lydsignaler. Hvis du hører detektorens pip men pipelyd fortsetter tilfeldig - kvitre - gå videre til neste trinn. Enhetens batteri må skiftes ut. Hvis du hører flere lydsignaler, men lyden er ikke høyt, fullføre trinnene i "Rengjøre Smoke Detector" -delen.

•  Fjern røykvarsler fra braketten på tak, vegg eller annen overflate.

•  Snu røykvarsler over og ta av batteridekselet. Ta ut batteriet (er) og erstatte dem med nye "AA", "AAA" eller "9V" batteri (er). Hvis din røykvarsler bruker en annen type batteri, ta ut det gamle batteriet og ta den med deg til en maskin eller hjemme forbedring butikken og kjøpe det bestemt batteritype. For AC-drevne røykvarslere som er hard-kablet til hjemmet ditt elektriske system, ta kontakt med en elektriker hvis detektoren ikke sender ut lydsignaler når "Test" knappen trykkes.

•  Lukk batteridekselet og feste detektoren til braket i tak, vegg eller annen overflate.

•  Gjenta trinn 1 for å teste røykvarsleren. Hvis detektoren fortsatt ikke høres, erstatte røykvarsleren med en ny.

Rengjøre Smoke Detector


•  Fjern røykvarsler fra braketten på tak, vegg eller annen overflate.

•  Twist eller pop røykvarsleren ansikt plate av, hvis avtagbart, og batteriet dør og batteri (er). Bruk støvsuger sin spalte vedlegg for å fjerne støv og skitt fra detektoren ansikt plate, interne komponenter, batteridøren og brakett. Hvis du ikke kan få røykvarsleren ansikt plate, plasserer sprekken vedlegget så nært som mulig til de ventilasjonsåpninger på forsiden av detektoren.

•  Sett på frontplaten, sett batteriet (er), batteridekselet og feste detektoren til braket i tak, vegg eller annen overflate.

Utføre en Smoke Test


•  Bruk en fyrstikk eller lighter for å tenne et lys. Plasser de brennende stearinlys 6 inches under røykvarsler du vil teste.

•  Blås ut lyset og vifte røyken med hånden, magasin eller en annen gjenstand mot røykvarsler. Detektoren bør begynne å pipe, hvis det ikke skjer, utfører du trinn 2 til 4 i "Utføre en test" og "Batteribytte" -delen.

•  Gjenta trinn 1 og 2 for å teste røykvarsleren. Hvis detektoren fortsatt ikke høres, erstatte røykvarsleren med en ny. For AC-drevne røykvarslere, ta kontakt med en elektriker hvis detektoren ikke sender ut en serie med signaler etter å ha fullført røyken test.

Tips og advarsler


  • Rengjøre ditt hjem røykvarslere hver måned for å holde støv og skitt fra å bygge opp på og inne i enhetene.