Hovudside

Slik fjerner Fuzzy Mold

by Walther

Slik fjerner Fuzzy Mold

Nesten alle hus lider svøpe mugg på ett eller annet tidspunkt. Om vinteren når luften er spjeldet, kan muggsporer i luften lande på overflater og formere seg raskt, særlig på fuktige områder av vegger eller tak. Det er viktig å fjerne denne formen før det sprer seg for mye, så det kan være farlig å puste inn, forårsaker astma og allergi å blusse opp. Fjerne mugg på overflater av ditt hjem er en enkel jobb, men gjør det ved første tegn på muggvekst og gå forsiktig mens du gjør det.

Bruksanvisning


•  Støvsug området der formen er funnet. Bruk en børste på støvsugeren for å oppnå de beste resultatene. Støvsuge hele området, ikke bare der du kan se flekker av mugg. Fin, mindre mold patcher kan ikke være lett å se, og du kan gå glipp av dem.

•  Spe blekemiddel med vann og bruke den til området vacuumed med en hard-stritter skurebørste. Igjen, dekke hele området og ikke nøl med å skrubbe hardt for å sikre at du får hele mold.

•  Tørk området skrubbet med våte kluter. Sikre at de er våt nok til å fjerne blekemiddel; fuktige kluter vil ikke fjerne all blekemiddel fra overflaten. Gi overflaten en grundig tørke, til du har dekket hele området.

•  Ta et gammelt håndkle og tørk av overflaten. Start ved blotting og tørk den grundig. Pass på at vannet ikke suge inn i overflaten, som vann er som bidrar til muggvekst. Bruke flere cleaning rags om nødvendig.

•  Finn kilden til mold. Fastslå hvorfor det er økende, slik som fukt lekkasje eller drypp fra et apparat, og deretter iverksette tiltak for å eliminere problemet og stoppe mugg kommer tilbake.

Tips og advarsler


  • Ikke bruk blekemiddel metode på tepper eller møbler som permanent flekker kan oppstå. Plasser gulvbelegg på gulvet under overflaten som rengjøres for å stoppe blekemiddel eller vann fra å kjøre ned på gulv og skadelige tepper.
  • Sørg for at du alltid bruke hansker, lange ermer og en ansiktsmaske når du rengjør mold å redusere eksponering for farlige sporer.