Hovudside

Slik fjerner egg åk Flekker fra Fabric

by Walther

Slik fjerner egg åk Flekker fra Fabric

En eggeplomme flekken er en du virkelig ønsker å unngå, ikke fordi det er umulig å fjerne, men fordi det er så merkbar. Hvis din frokost egg kom bort fra deg og la igjen en avslørende rot der den ikke hører hjemme, behandle flekken umiddelbart, som en fersk eggeplomme flekken er lettere å fjerne enn en gammel flekken. De fleste proteinflekker kan med hell fjernet med rask handling og forsvarlig omsorg.

Bruksanvisning


•  Skrap tørket eggeplomme fra stoff ved hjelp av tuppen av en skje eller et kjedelig bord kniv. Hvis du er borte fra hjemmet, og kan ikke behandle stedet umiddelbart, bearbeid eggeplomme med en fuktig klut eller et papirhåndkle. Bruk lunkent vann, så varmt vann vil sette et protein flekken. Unngå å gni, da dette kan sette flekken.

•  Mett stoff med en flekkfjerning spray eller pinne, og deretter la produktet trenge eggeplommen for omtrent et minutt. Alternativt kan du bruke en heavy-duty flytende vaskemiddel. Legg noen dråper av vaskemiddel i en vask fylt med varmt vann, og deretter suge plagget i 30 minutter.

•  Vask plagget som anvist på plagget omsorg tag. Hvis eggeplommen er helt fjernet, tørke plagget som anvist. Dersom flekken fortsatt er synlig, gjenta flekken-fjerning behandling.

Tips og advarsler


  • Test alltid flekkfjerning produktet på et lite synlig område, for eksempel et sømmonn før du forsøker å fjerne flekken. Flekkfjerning produkter kan noen ganger stripe farge fra stoffet.
  • Enkelte stoffer bør rengjøres kun ved et profesjonelt renseri. Les alltid plagget omsorg tag.