Hovudside

Slik fjerner Road Salt Fra Carpet

by Walther

Slik fjerner Road Salt Fra Carpet

Når vinterværet bringer snø og is, folk spre salt på veier og gangveier for å bryte dem ned. Uheldigvis blander saltet med snø og vann, som deretter spores på tepper i boliger og biler. Når tepper til slutt tørr, sitter vi igjen med stygge hvite salt flekker. Hvis alene, kan saltet bryte ned fibrene i teppet. Bruke noen vanlige husholdningsartikler å rydde opp salt flekker og beskytte dine tepper.

Bruksanvisning


•  Støvsug teppet grundig for å fjerne alle løse salt, skitt og annet rusk. Dette vil gjøre rydde opp saltflekker enklere.

•  Opprett en rengjøring løsning som består av like deler destillert hvit eddik og vann. Bland de to væskene i en bøtte eller stor bolle.

•  Dypp en ren svamp i løsningen, og vri det meste av det ut. DAB salt flekker med våt svamp inntil området er bare fuktig og salt flekker forsvinner. Ikke mette teppet. La løsningen stå i 10 til 15 minutter.

•  Blot teppet med en ren, tørr klut til å suge opp overflødig eddik løsning. Sett opp en vifte slik at det blåser på teppet for å hjelpe det tørke raskere. Sjekk teppet når det er helt tørt. Hvis salt flekker vedvarer, bearbeid dem med mer løsning og tørke teppet igjen. Gjenta til salt flekker har helt forsvunnet.

Tips og advarsler


  • Du kan bruke den samme løsningen for å bli kvitt mugg flekker på tepper.