Hovudside

Regulering av fjerning av trær i Wayne County, Michigan

by Walther

Regulering av fjerning av trær i Wayne County, Michigan

Mange Michigan fylker har lover som regulerer tre fjerning. Michigan statlige loven gir også regler om når, hvor og hvordan enkelte trær kan fjernes. Fjerning av trær i Wayne County, Mich., Er underlagt Michigan Compiled Lover og Wayne County Municipal Code. Når du fjerner trær i dette fylket, sjekk begge disse viktige rettskilder før du begynner arbeidet.

Trær på Veier


Wayne County Road Commission er ansvarlig for å plante trær og busker langs veier for å hindre erosjon, ifølge Wayne County Municipal Code. The Road Kommisjonen har også makt til å gi tillatelse til personer som ønsker å fjerne kjørebane trær inntrengende inn på deres eiendom. Hvis du ønsker å fjerne et tre plantet ved the Road Commission, må du søke Road Commission om tillatelse. Fjerne et tre uten tillatelse er en forseelse etter Michigan lov.

Fjerne Trær på eller i nærheten av eiendommen Lines


Både Wayne County og staten Michigan tillate deg å fjerne de fleste trær nær eiendom linjer, så lenge treet er på din eiendom. Du kan også beskjære grener eller røtter som griper inn på din side av eiendommen linjen, så lenge du bare kutte opp til linjen. Men du kan ikke fjerne et tre hvis stammen kommer inn i bakken på naboens side av linjen. Under Michigan lov, kan du måtte betale din nabo opptil tre ganger verdien av et tre fjernet uten hans tillatelse. For å sikre at du har rett til å fjerne et tre på eller i nærheten av din eiendom linjer, ta kontakt med township besiktelsesmann kontor for å sikre eiendom linjer er tydelig merket, og at du og dine naboer vet hvor de er.

Fjerne Eiendom Linje Markers


Noen trær på din eiendom linjer kan haven blitt brukt av landmålere for å bestemme grensene for din eiendom. Disse trærne bør beskrives tydelig på skjøtet til din bolig. Hvis de ikke er tydelig beskrevet, eller du kan ikke finne trærne, ta kontakt med township besiktelsesmann kontor for å finne ut om de landmålere fortsatt bruke trærne for å markere din eiendom linjer og i så fall hvilke trær de er. Fjerne et tre som er en eiendom linje markør er en forseelse i Michigan, og kan resultere i en Wayne County domstol overbevisning og en $ 50 fine, ifølge Michigan lov.

Leaving Trees in kjørebane


I Wayne County og andre fylker i Michigan, kutte ned trær kan ikke bli stående i gaten. Under Michigan Compiled Lover, forlater et tre i gaten er en forseelse, og du kan bli bøtelagt for hver dag treet eller noen del av det som er igjen i kjørebanen. Selv om en tillatelse fra Road-kommisjonen vil tillate deg å kutte ned trær i nærheten av veien uten straff, vil det ikke beskytte deg mot bøter for forlater treet eller noen av dets avdelinger i gaten, i henhold til Wayne County Municipal Code.