Hovudside

Strykebrett Styles

by Walther

-brett Er tilgjengelig i en rekke størrelser og stiler for å imøtekomme dine stryking og lagringsbehov. Mens mange hjem har et stort vaskerom, de fleste leilighetene tilbyr bare et felles vaskerom. De med mer plass foretrekker kanskje en større, frittstående bord, mens leiligheten beboere kan ha nytte av en mindre, bærbare bord.

Frittstående Boards


Frittstående styrene er større, sammenleggbare brett med bena. De kan brettes og lagret flat for å minimere plassbehovet, men er store nok til å huse store, tunge gjenstander. Disse platene er utmerket for hyppig bruk i rom med nok plass til å bevege seg rundt enheten mens du stryker, eller for styret til å være satt opp på ubestemt tid. Noen stiler er tilgjengelige med en jern hvile eller en mindre ermet styret for skjorter.

Brett Centers


Med flater som ligner på full-size, frittstående boards, strykebrett sentre er mer permanente strukturer utformet for å holde alle dine stryke tilbehør. Komplett med lagringsplass og et strykejern rack, er disse enhetene beregnet for dem som stryker svært ofte. De tar opp litt mer plass enn en vanlig frittstående modell fordi lagringsområdet ligger under styret. Mange er også utstyrt med sleeve boards.

Over-the-dørs Boards


Disse -brett kommer med braketter for montering på baksiden av en dør, og har omtrent halvparten av arealet av en frittstående enhet. De er perfekt for personer med sporadiske stryke behov eller for boliger med små eller ikke-eksisterende vaskerom områder. Store gjenstander kan være for tung for en over-the-dørs bord.

Fold-Away Boards


Disse -brett er lik over-the-dørs boards, men er omgitt av et kabinett som enten er bygd inn eller monteres på vegg. Styret er skjult bak skapdøren, og mange er ekstra plass til jern og tilbehør.

Bærbare Boards


Bærbare styrene er nesten miniatyr versjoner av vanlig størrelse -brett. De må plasseres på et bord eller en annen overflate og har korte føtter som hever styret om tre inches i luften. Med et areal omtrent en fjerdedel av det av en full-size brett, bærbare -brett er egnet for de som stryker svært sjelden.