Hovudside

Hvordan Clean Cat Spray Av Møbler

by Walther

Hvis du bor sammen med en hannkatt, er sjansen stor for at han kommer til å spraye møbler til slutt, spesielt hvis han ikke er kastrert. Selv om du bor med en hunnkatt, kan du møte samme situasjon, som kvinner er kjent for å sprøyte når de føler spesielt territorial. Selv lukten av katt spray er bitter og vanskelig å fjerne, kan du effektivt fjerne katten spray fra møbler med litt utholdenhet. Når du er ferdig, vil ingen engang kunne fortelle at katten din sprayet møblene dine.

Bruksanvisning


•  Blot opp noen urin med et papirhåndkle dersom møblene er fortsatt vått.

•  Kombiner en kopp hydrogen peroxide, en dash av flytende Castilla såpe eller oppvaskmiddel, og 1 ts. av natron i en bolle. Rør til natron er helt oppløst.

•  Påfør blandingen liberalt til dine møbler, slik at det å suge inn i møbeltrekk. Fordi duften fra sprayen kan ha trengt inn i området rundt den synlige urin, sørg for å behandle et større område enn sprøyte mark selv.

•  La møblene tørke helt. Det vil trolig ta minst 24 timer for å tørke.

•  Smell møbeltrekk. Hvis du fortsatt ta en eim av katt spray, gjenta trinn 2 til 4.

•  Bruk hvit eddik hvis du lukter fortsatt urin etter den andre behandlingen. Fortynne eddik med en lik mengde vann og tørk det på din møbler med en fille. La den sitte over natten og lukte dine møbler igjen. Gjenta eddik behandling hvis lukten fortsatt henger.

Tips og advarsler


  • Jo før du behandle området katten din sprayet, jo mer effektive vil være å fjerne den smell.Some folk oppgir å ha suksess på å få ut katten spray med Dreft babyen vaskemiddel. Bland en cap med to kopper vann og bruke den til møbler. Deretter følger du trinn 3 til 5 above.You kan kjøpe en kommersiell katt urin renere, slik som Just for Cats av naturens mirakel eller Urin-Off. Hjemmelagde rengjøringsmidler, men kan være like effektive og ofte lettere på hand.If din kastrert hann eller hunnkatt fortsetter å sprøyte, diskutere problemet med dyrlegen. Vedvarende sprøyting kan være et tegn på en medisinsk eller psykologisk tilstand.
  • Hvis du bare delvis fjerne lukten av katt spray fra møbler, er katten din sannsynligvis til å sprøyte det igjen. Fjern duften fullt for å sikre katten din ser ikke dine møbler som en fast plass å markere.