Hovudside

Propan Tank Spesifikasjoner

by Walther

Propan Tank Spesifikasjoner

Propan sylinder tanker brukes til en rekke oppgaver. De brukes når camping til lampene, varmeovner og matlaging enheter og er også en viktig kilde til energi for bakgård grill. Propaneâ € ™ s lett tilgjengelighet og rentbrennende gjør for en førsteklasses energikilde. Tankene må følge bestemte regler for å sikre riktig bruk og sikkerhet.

Krage


Kragen av en propantanken beskytter fylleventilen og utløpsventilen for gass sendes til den innretning som drives. Uten denne beskyttende metallkrage, ventilene er utsatt for skade dersom de får et slag fra et objekt, noe som kan resultere i alvorlige utladning av tankens innhold, slå den inn i et prosjektil. Propanflasker med skadet eller mangler krage er uegnet for service og ulovlig å fylle.

Foot Ring


Foten ring beskytter propanflasken mot skader og gir en stabil plattform for sylinderen. Alle propanflasker er pålagt å ha en gjennomførbar, uskadet fot ring. Når den er i bruk, hindrer fotring tanken fra å falle over og potensielt forårsake gasslekkasje, som er en farlig tennkilde. Det er ulovlig å fylle og bruke en propantank med en skadet eller mangler fot ring.

Container Body


En propan Tanka € ™ s kropp er laget av stål eller aluminium i et solid stykke; alle andre ventiler og stykker er sveiset til kroppen. Kroppen er den del av tanken som inneholder propan og bør være fri for større dings eller bulker. Føderale forskrifter sier at en propanflaske med bulker i kroppen eller buler fra innsiden må fjernes fra tjeneste og er ikke lenger lov å fylle.

OPD Valve


Alle propanflasker er pålagt å ha en OPD (overfyllingsvern) ventil. Dette apparatet gjør at tanken blir overfylt. Ved fylling av en tank, når den passende mengde av propan er nådd, lukkes flytemekanisme hindrer propan fra å komme inn i tanken. OPD ventiler er også designet for å bare tillate en proprietær tilkobling enhet for å fylle tanken, ytterligere å sikre en hederlig propan forhandler gir riktig nivå av sikkerhet når du fyller.