Hovudside

Slik fjerner Skum i svømmebasseng

by Walther

Slik fjerner Skum i svømmebasseng

Svømmebassenger hele tiden forholde seg bakterier og forurensninger fra svømmere og eksterne kilder. Skum i et svømmebasseng system fører uhygieniske forhold i bassenget vann og kan skade basseng komponenter. Skum flyter på overflaten av bassengvannet er forårsaket av lav grad algaecides, basseng vannbalansen eller noen små lekkasjer. Eliminere og fjerne skum fra bassenget overflate og bunn krever bruk av rengjøringsutstyr og kjemiske applikasjoner.

Bruksanvisning


•  Fest en pool blad nett eller blad rake opp til et basseng pol. Kjør net eller rake over overflaten av vannet og fjerne så mye av skummet som mulig.

•  Spray overflaten av bassenget med en vannslange og veilede noen skum igjen på overflaten til en sentral plassering av bassenget. Utnytte nettet eller rake å igjen fjerne så mye skum som mulig fra bassenget.

•  Hell en dose av et basseng støt i vannet. En vanlig basseng sjokk dose består av £ 1 av sjokket per 10.000 liter i bassengvannet. Premiks sjokket i en bøtte med vann før søknad om svømmebassenget bruker en vinyl liner.

•  sirkulere basseng i flere timer for å la basseng sjokk å behandle vannet. Skumme noen skum som stiger til overflaten av bassenget med bladet rake eller netto.

•  Monter vakuum utstyr som brukes til å rense bassenget. Støvsug opp avgjort ut skum av bunnen av bassenget med vakuum.

Tips og advarsler


  • Påfør algaecide ukentlig og sjokkere hver uke til bassengets vann for å holde vannet sunt.