Hovudside

Hvordan Clean Svart Floor Tiles

by Walther

Hvordan Clean Svart Floor Tiles

Du skulle tro at når du legger ned sorte fliser gulv i hjemmet som den mørke fargen vil skjule all skitten som samler seg med foten trafikk. Dessverre er resultatet snarere tvert imot. Sorte gulvfliser tendens til å vise mye skitt, som frarøver dem deres glans eller perfekt matt finish. Bytte vanlig rengjøring produkt, til en som inneholder destillert hvit eddik og Castilla såpe, vil holde sorte gulvfliser ser sitt beste uten å etterlate rester. Følg disse trinnene.

Bruksanvisning


•  Fyll en 32 oz. spray flaske halvveis med vann. Ikke tilsett mer vann enn halvparten av sprayflaske fordi du trenger rom for tillegg av eddik og Castilla såpe, samt, tom plass for ingrediensene til å puste.

•  Hell 1/2 kopp destillert hvit eddik i sprayflaske med vann. Hvis du har en sprayflaske som er større eller mindre enn 32 oz., Justere målingene, samtidig som forholdet 1/2 liter vann til 1/2 kopp eddik.

•  Legg fem dråper Castilla såpe til blandingen i sprayflaske. For en mindre sprayflaske vil du ønsker å redusere mengden ned til ca to dråper, og for større sprayflasker kan du bruke så mye som fem til SEKS DRÅPER ekstra såpe.

•  Fest sprayflaske topp og gi flaske en lett shake å jevnt spre innholdet. Spray de sorte gulvfliser sjenerøst med såpe, eddik og vann blandingen.

•  Mopp de sorte gulvfliser med en microfiber mopp, går over flisene med moppen til all skitt og renere har blitt fjernet. Fortsette prosessen med sprøyting flisene, og mopping med microfiber mopp til den sorte gulvfliser gnisten.

Tips og advarsler


  • Hvis microfiber mopp blir altfor skitne under rengjøring, skyll den under varmt vann og vri den godt ut. Fortsett med sprøyting og mopping procedure.Castile såpe er en "grønn" renere som er laget av planteoljer i stedet for syntetiske stoffer og andre farlige kjemikalier. Det er ganske mange nettbutikker som selger Castilla såpe, som kan også brukes til å erstatte sjampo og såper som du bruker i din vaskemaskin og oppvaskmaskin.
  • Noen renere som er igjen å sette på flisen vil bare bli en magnet for smuss, noe som krever ekstra rengjøring.