Hovudside

Hvorfor Is My Orange Tree Ikke Blooming?

by Walther

Hvorfor Is My Orange Tree Ikke Blooming?

Appelsintrær er subtropiske planter sannsynligvis stammer fra Kina, selv om du ikke lenger vil finne dem vokser i naturen. Det finnes flere varianter som dyrkere kan kategorisere som en appelsin, og generelt, er deres omsorg lignende. Ved systematisk å gå gjennom de økende kravene til et appelsintre og deretter sjekke hva din spesifikke variasjon krever, bør du være i stand til å fastslå hvorfor treet har ingen blomster.

Temperatur


Appelsintrær vokser i subtropiske områder, ikke tropiske. De vokser i temperaturer som spenner fra 50 til 100 grader Fahrenheit, men trenger en sovende periode på tre måneder når temperaturen varierer 35-50 grader Fahrenheit. Sørg for at du lar treet perioden av dvalen, spesielt hvis du vokser det i en container.

Vann


Appelsiner trenger fuktighet til en kurs på 5 til 20 inches av regn per år. Områder som får mer regn tendens til å produsere appelsiner med sure juice. Den oransje treet vil ikke tolerere soggy røtter, og du må plante sitrus i godt drenerende jord. Mens treet går gjennom vinteren dvalen, redusere vanning av appelsintreet til bare en gang i uken for å la den gå gjennom en tørr spell.

Gjødsle


Sitrustrær er tunge nitrogen forer og trenger å bli befruktet minst en gang i måneden, vanligvis med bare et tillegg av nitrogen under vekstsesongen, frem til oktober. Følg produsentens anvisninger for mengden å bruke. Bruk den rundt foten av treet, ca 12 inches ut fra bagasjerommet og innenfor drypp linje av treet.

Jord


Appelsintrær krever et godt drenerende jord med en pH mellom 6,0 og 8,0. Endre jord med svovel for å redusere alkaliteten eller med kalk for å øke alkaliteten. Ettersom pH-verdien i jordsmonnet tar flere måneder for å endre, spesielt fra topiske behandlinger, prøver å plante trærne i jord som allerede er i den ønskede pH, og deretter opprettholde den. Tung vanning tendens til å spyle næringsstoffer fra jorda, slik at det mer syre som tiden går.

Lett


Sørg for at din appelsintre vokser i et område hvor det vil få full sol i minst seks timer om dagen. Container-dyrket planter i nordområdene må bringes utendørs i sommer for å få nok lys for fruktdyrking.