Hovudside

Kan du Gjenbruk brannslukkere?

by Walther

Kan du Gjenbruk brannslukkere?

Brannslokkere tillate deg å sette ut en liten flamme eller inneholde skaden påvente brannvesenet. Modeller er tilgjengelig som er egnet for de vanligste boligbranner, som matlaging branner, brannfarlige væsker og elektriske baner. Noen hjem brannslukningsapparater er gjenbrukbare, mens andre krever erstatning etter bruk. Disponibel apparater har plast ventiler mens oppladbare enheter har metallventiler.

Opplading


Gjenbruk brannslukkere krever opplading når du bruker dem, om du tømme dem helt. Din lokale brannvesenet kan henvise deg til en opplading sted hvis du ikke allerede vet en, og du vil betale ca $ 15 for refill per juni 2011. Få den apparat fylt umiddelbart så du er aldri uten beskyttelse i en nødsituasjon.

Erstatning


Engangs bruk brannslokkingsapparater må erstattes med nye enheter når du lade dem. Umiddelbart kjøpe en ny apparat selv om du mener at du ikke gjorde det helt tom den gamle. En brukt apparat kan inneholde mindre brannslokkings kjemikalier enn du tror den gjør det, eller det kan oppstå feil mens du kjemper en flamme. En ny enhet sikrer at du har en full, funksjonelt verktøy til disposisjon for nødhjelp.

Utvalg


Oppladbare og engangs brannslukkere er både effektive brannslukkings verktøy. Disponibel enheter er mer praktisk for huseiere som foretrekker å plukke opp nye enheter på en lokal butikk i stedet for å finne lade steder. Basere ditt valg på apparat type og størrelse i stedet for bare gjenbruk. Husholdningsapparater bør være egnet for A, B og C branner, som dekker vanlige brenn, brennbare væsker og elektriske apparater, ifølge US Brann Administration. Velg en modell lys nok til å løfte og svinge lett i en nødssituasjon.

Betraktninger


Brannslukningsapparater noen ganger må lades eller erstatning selv om du aldri har brukt dem. Aggregatene har en begrenset levetid, og deres status vises med en ring på håndtaket. Summe hånd er på en grønn band for ordentlig ladede apparater. Den apparat må lades eller erstatning når hånden beveger seg inn i dial røde området. Sjekk dine husholdningsapparater regelmessig, og umiddelbart ta vare på enheter som ikke er riktig ladet. Aggregatene har en begrenset levetid, som er merket på enheten. Bytt ut dine apparater når de passerer utnyttbar levetid, selv om trykket hjulet er fortsatt i det grønne området.

Vedlikehold


Både gjenfyllbar og disponibel brannslukkere krever noen enkle vedlikehold for å holde dem i god stand. Visuelt inspisere brannslukningsapparater regelmessig for å sikre trykk ringer ikke viser en altfor høyt eller for lavt lesing og at enhetene er i god form, råder den amerikanske Brann Administration. Tørk bort støv, skitt eller skitt som samler seg på dine apparater, og sikre at de ikke er blokkert av noe som ville begrense tilgangen i tilfelle brann.