Kontrollere og redusere radonnivåene i kjelleren


Kontrollere og redusere radonnivåene i kjelleren

Radon er en radioaktiv gass som dannes ved nedbrytning av uran. Det kan lekke ut i jord, vann og stein rundt hjemmet ditt, og deretter inn i ditt hjem gjennom stiftelsen. Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, kan massive mengder radon samles i lukkede områder, nå skadelige nivåer. Helseeffekter av radon kan være potensielt farlig for familien din, øker sjansene for å utvikle lungekreft med langvarig eksponering.

Radon Units


Nivåer av radon i din kjeller er målt i picocuries. Lik 1/1000000000000 av en curie, er en picocurie en måling av radioaktiv nedbrytning. The Environmental Protection Agency (EPA) viser at hjemmeradonnivåer høyere enn 4 pCi / L (picocuries per liter) skal være løst. Selv nivåer under 4 pCi / L bør reduseres for å minimere risikoen for eksponering for din familie.

Radon Testing


Mange Oppussing butikker selge radon testing kits å bestemme mengden av radon i din kjeller. Plasser kit 20 inches fra kjelleretasjen, borte mot trekk og på et sted hvor det ikke vil bli forstyrret. Følg kit instruksjoner om hvor lang tid å gjennomføre testen. Når testen er fullført, forsegle den i settets pakke og sende pakken til den angitte lab for resultater.

Radon Reduction


EPA indikerer at å installere en ventil rør system og vifte kan bidra til å redusere radonnivåene. Sugerørene er satt under skive av kjelleren; en vifte så trekker opp radon fra under kjelleren og vents gassen utendørs. Hvis montører finne grunnlaget sprekker og åpninger i kjelleren, kan de bli beseglet i tillegg; selfangst er en måte å forebygge gassen inn i ditt hjem.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler