Hovudside

Hvordan koble opp en Pool Heater

by Walther

Et svømmebasseng varmeapparat er et flott tillegg til bassengets rørsystemet. Fordi vannet varmes opp, vil du kunne nyte mer svømmetur tid i bassenget. Varmtvannsberederen er montert utenfor bassenget mellom bassenget filter og basseng. Basseng pumpe sykluser vannet gjennom bassenget filteret, inn i varmtvannsberederen, varmer ovnen vannet og deretter sykluser den tilbake i bassenget. Tillegg av en pool varmeapparatet til bassenget system tar bare noen få skritt.

Bruksanvisning


•  Test vannet med en pH test kit og legge de nødvendige kjemikalier for å balansere vannet. Dette sikrer at din pool varmeapparatet kjører effektivt.

•  Slå bassenget pump opp. Rense bassenget filter og skimmer for å unngå den nye bassenget varmeapparat tilstoppes. Sørg for at alle rester er fjernet, slik som pinner og blader.

•  Bestem hvor du vil plassere bassenget ovnen. Monter varmeren på flat mark om tre meter fra bassenget filteret. Bruk en utjevning verktøy for å sørge for at området er nivå. Hvis det ikke er plant, bruker sylinder blokker for å skape et nivå område.

•  Bruk et stykke PVC-rør for å feste bassenget filteret tilbakeslagsventil og innløpsventilen på bassenget ovnen. Bassenget filtertilbakeslagsventil er plassert på siden av filteret på motsatt side av bassenget pumpen. Kutt PVC-rør med en skarp skjæreblad eller en liten sag.

•  Bruk en annen del av PVC-rør for å feste utløpsventilen på bassenget ovnen til returventilen på siden av bassenget.

•  Slå bassenget filteret tilbake på og vente på vannet for å bla gjennom. Still termostaten på bassenget ovnen til ønsket temperatur.