Hovudside

Hot Tub Heater service Feilsøking

by Walther

Spa enheter og badestamper kan være terapeutisk --- bortsett fra når noe går galt. De vanligvis fungere godt med den enkle administrasjon av riktig basseng kjemikalier og rengjøring, men noen ganger de har bereder problemer som er utenfor den vanlige omfanget av rutinemessig vedlikehold.

Termostat


Mange oppvarming problemer, som for eksempel mangel på varmen i et badekar (enten for lite eller ingen i det hele tatt) eller høye temperaturer som ikke kan kontrolleres av bryteren, kan være symptomer på en termostat feil. Termostater har tre deler --- en kontroll knott, en bryter og en temperatursensor. Sensoren ligner kobber kabling, men i virkeligheten er det en liten tube som kobles til en freon-fylt pære som utvider og kontrakter med varierende temperaturer. Dette i sin tur aktiverer bryteren på termostaten. Hvis karet er for varmt og skru ned temperaturen bryteren ikke løser problemet, er det mulig pæren er korrodert og termostaten har mistet sine sensing evner. Disse pærene er ikke utskiftbare, og du blir nødt til å få en ny termostat helt.

Hvis karet ikke er varme nok, kan justere termostat hjelpe. Slå av strømmen og fjern termostaten fra ovnen, snu den opp ned. Juster skruen på undersiden av enheten en kvart omdreining med klokken for å øke temperaturen. Vær forsiktig når du slår varme opp; temperaturer over 104 grader kan være farlig for helsen din.

Høye Grenser Trip Switch


Hvis den høye grensen tur bryteren er aktivert, vil du motta ingen varme til badestamp, heller. Denne sensoren bruker en sensing pære som termostaten gjør, så sjekk for å sørge for at det ikke er korrodert. Hvis sensoren turer i løpet av få minutter for å snu karet på, sjekk vannstrømmen. Redusert flyt kan føre til at dette skal skje, så undersøke pumpeimpelleren å sikre at det ikke er tett eller full av blader. Justering av høy grense turen bytte anbefales ikke, da det kan føre til en total nedsmelting av systemet ditt hvis strømmen blir begrenset etter å ha justert den for høyere varme.

Trykkbryter


Heller ikke vil trykkbryteren aktiveres hvis det er en strømningsrestriksjon. Etter å ha sørget flyten er uhindret, sjekk for å se om aktivere det riktig ved å slå av strømmen og koble fra trykkbryteren fører. Holde dem fri fra berøre noe. Makt spa sikkerhetskopiere, snu pumpen til lav, og bruke en meter for å sjekke ohm over polene på bryteren for kontinuiteten. Se i brukerhåndboken for å skikkelig justere kragen hvis det er nødvendig, eller ringe en reparatør. Vær veldig forsiktig hvis du har tenkt å gjøre dette selv, som en liten mistilpasning kan føre til trykkventilen for å slå på med pumpen av, noe som vil skade systemet. Ikke forsøk å justere hvis du ikke føler deg helt i stand til å utføre oppgaven på riktig måte.

Varmeelement


Hvis det er noen varme i det hele tatt kommer til spa, så problemet er ikke varmeelementet. Varmeelementet kan være ille hvis badestampen ikke varmes opp i det hele tatt. Du kan sjekke dette ved å slå av all strøm, kobler ledningene og testing terminalene med en meter på ohm for en kontinuitet nivå på 9 til 12 ohm. Hvis det er ingen, er elementet dårlig og må byttes ut.