Hovudside

Birch Tree Sykdommer i Minnesota

by Walther

Birch Tree Sykdommer i Minnesota

Minnesota er hjem til den europeiske, papir og river bjørk treslag. Bjørk sykdommer kan føre til redusert kraft, estetiske skader og mottakelighet for insektskader i disse artene. Tidlig identifisering og kontroll er avgjørende for behandling av bjørk tre sykdommer i Minnesota.

Typer


Anthracnose og bjørk dieback er både alvorlige sykdommer av bjørk tre blader i Minnesota. Den anthracnose sopp favoriserer gratis fukt på blader og regn og vind værforhold for infeksjon, mens gren dieback favoriserer alvorlige frost, dårlige grunnforhold og dårlig jord drenering for infeksjon.

Identifikasjon


Symptomer på anthracnose på bjørk består av svart, brun eller lilla blad flekker, blad slipp og forvrengt blad vekst, ifølge United States Department of Agriculture Forest Service. Symptomer på bjørk dieback består av døde greiner, rot skader og tre dødsfall. Men University of Minnesota Extension sier at bjørketrær er kortvarige og tre dødsfall kan forveksles med bjørk dieback.

Forebygging / løsning


Beskjæring infiserte grener og soppdrepende kontroll er effektive metoder for kontroll for anthracnose, ifølge USDA Forest Service. Kontroll for bjørk dieback består av vanlig befruktning og bruk av organisk mulch for å holde på fuktigheten i jorda.