Hovudside

Hvordan bli kvitt en oljebasert Stain on the Couch

by Walther

Hvordan bli kvitt en oljebasert Stain on the Couch

Nyter en matbit mens du slapper av på sofaen er en fin måte å trappe ned, men kan være farlig for møbeltrekk. Når fettrester fra kjeks, chips eller andre fete snacks etterlater en flekk på sofaen en mørk, blir misfarget område igjen i dens kjølvann. Igjen uten tilsyn, fungerer oljen som en skitt magnet og tiltrekker seg andre smuss og skitt. Hvis oljen har hatt tid til å suge inn i sofaen møbeltrekk, må du bruke metoder og utstyr som bidrar til å få oljebasert beis ut av møbeltrekk fiber, samt off overflaten.

Bruksanvisning


•  Dekk til oljebasert flekk på sofaen med maismel. La maismel på flekken i 15 minutter for å suge opp oljen. Støvsug sofaen for å fjerne maisenna.

•  Hell 1 ts. bordsalt og 4 ts. rubbing alkohol i en bolle. Bland de to bestanddeler sammen med en skje. Dekker det oljebaserte flekker på sofaen med salt og alkohol. Gni løsningen inn i flekken for å fjerne olje misfarging. Tørk saltet av sofaen med en ren, tørr klut.

•  Unn eventuelle gjenværende oljebeis av blotting det med renseri løsemiddel. Fukt en ren klut med løsemiddel og svamp flekken.

•  absorbere overflødig fuktighet fra sofaen ved å trykke på en tørr klut inn i møbeltrekk. Tillate sofaen møbeltrekk til lufttørke helt.

Tips og advarsler


  • Innbytter talkum eller baby pulver, natron eller bakepulver for cornstarch å absorbere olje fra møbeltrekk.
  • Blot flekken med ufortynnet hvit eddik for å bryte ned fett og nøytralisere lukt igjen av fet mat.