Hovudside

Stell av Dwarf Orange Trees

by Walther

Stell av Dwarf Orange Trees

Dverg appelsintrær er gjennomsnittlig størrelse trær, dyrket under restriktive omstendigheter. Forsiktig pode, beskjæring og fôring, sammen med begrenset rot plass, produsere mindre trær som vokser i full størrelse frukt. Dverg appelsintrær fungere godt som potteplanter, spesielt for gartnere som ikke bor i varmt klima. Med spesiell omsorg, innendørs dverg appelsintrær vokse til høyder på to til tre meter, noe som gir friske appelsiner i løpet av sitt andre år med vekst.

Bruksanvisning


•  Hold temperaturen rundt dverg appelsintre mellom 55 og 85 grader Fahrenheit - 65 grader Fahrenheit er ideelt. Dersom dette ikke er mulig, sett en plante varmepute under potten, satt til ønsket temperatur.

•  Still dverg appelsintre hvor det vil få et minimum av åtte til 12 timer med indirekte, sterkt sollys hver dag. Hvis lyse, indirekte sollys ikke er tilgjengelig, plasser dverg oransje henhold hagebruk lysstoffrør.

•  Vann dvergen appelsintre ukentlig med en hastighet på en kvart til en halv liter vann per uke. Opprettholde fuktig, men ikke våt, jord til alle tider. La vannet strømme gjennom jord og ut dreneringshull i bunnen av potten.

•  Før dverg appelsintre en vannløselig, syre gjødsel. Følg instruksjonene på gjødsel for tildelingsbeløp og hyppighet. De fleste dverg varianter dra nytte av en dose gjødsel en gang hver tre-fire uker.

•  Beskjær dverg appelsintre etter behov. Bruk en skarp to beskjæringssakser å fjerne døde, skadde eller innover voksende grener. Trimming treet tilbake på en regelmessig basis vil holde det ser pent og ryddig. Aldri trimme mer enn en tredjedel av treet i løpet av et beskjæring.

•  Repot dverg oransje treet når det begynner å vokse fra sin nåværende potten. Fyll en pott som er neste størrelse opp med organisk plantejord. Fjern dverg oransje fra sin nåværende potten, holde røttene og festet skitt intakt, og plante den i midten av potten. Vann dypt.

Tips og advarsler


  • Du vet det er på tide å repot din dverg appelsintre når jorda tørker ut raskere enn vanlig, eller når du legger merke til røttene vokser ut av bunnen av potten.
  • Fjerne skadedyr på dvergen appelsintreet ved hjelp av en insekt såpe. Påfør såpe per etiketten.
  • Sjekk jorda før hver vanning. Hvis det føles fuktig på en dybde av en tomme, ikke tilsett mer vann til potten.