Hovudside

Hvor mange Tulip pærer er i One Hole?

by Walther

Hvor mange Tulip pærer er i One Hole?

Vibrant eller mykt farget, i containere eller sengetøy hager, tulipaner (Tulipa spp.) Er en hevdvunnen måte å ønske våren. Disse løkblomster er plantet i høst og spire neste vår. Hjem gartnere ofte plante dem i fine rekker, en pære per hull, men du kan gjøre en større og vakrere utsagn ved å plassere flere pærer i hvert hull.

Antall pærer


Plante en klynge av pærer i stedet for bare én blomst er snarere som å plante en bukett tulipaner i hagen din. Den beste måten å gjøre dette på er å plante et odde antall knoller i hullet. Hold hullet på samme lengde, men gjøre det bredere. Tre, fem, sju eller ni eller flere pærer - det er helt opp til deg hvor stor du ønsker å gjøre "bukett". Ett triks er å lage en trekant ut av pærene, og etterlater et tomrom i midten. Plassen vil ikke vises når de blomstrer, så det vil se ut som du har flere blomster enn du plantet. Hvis du gjør dette, bruker seks pærer.

Planting Instruksjoner


Jo større blomsterløk, jo større blomstene vil være når de har blomstret. Store knoller skal plantes mellom 3 og 6 inches fra hverandre. Mindre pærer kan være en eller to inches hverandre. Dette bør være tilfelle selv om du klynge pærene sammen i samme hullet. Plante dem i hull som er gravd ca 8 inches dypt inn rik, godt drenerende jord. Altfor våt jord fører til at pærer å råtne. Planting bør gjøres i god tid før den første harde frost av høsten.

Klima og pleie


Tulipaner er ikke veldig hardfør. Selv om de er teknisk stauder i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 3 til 8, de noen ganger ikke blomstre godt deres andre og etterfølgende år. Av denne grunn, mange hjem gartnere i disse sonene vokse dem som ettårige. Tulipaner trenger rikelig med sol, jord på den tørre siden og forsvarlig behandling av bladene. Sistnevnte skal ikke fjernes før de har dødd helt ned, noe som gjør at planten til å returnere sine næringsstoffer til pære, hvor de vil bli lagret til neste vår.

Andre hensyn


Tulipaner gjøre gode container planter, som beskytter pærene fra sultne gnagerne som gnagere og ekorn. Beholdere bør ha hull i bunnen for å la vannet renne ut. Selv om tulipaner fortsatt trenger å bli plantet i en dybde på ca 8 inches, kan du folkemengden dem sammen i containere - gå videre og la pærene berøre hverandre, men ikke kanten av potten. Hvis din i bakken pærer blir spist før de kan blomstre, prøve å plante dem i pære bur - gnagere kan ikke komme gjennom ledningen for å nå pærene.