Hovudside

Hvordan lage Natural Pet flekkfjernere

by Walther

Du kan lage en billig pet flekken og lukt remover hjemme ved hjelp av enkle ingredienser. Kjæledyr lukt og flekker bør fjernes så raskt som mulig. Hvis du kan finne flekken før det tørker, kan du bare vaske flekken bort med vann og en vann-tolerant vakuum for eksempel en butikk vac. Men hvis flekkene har tørket, må du først finne flekker med en svart lys, deretter fjerne flekker med hjemmelaget blanding.

Bruksanvisning


•  Søk etter skjulte pet flekker med svart lys. Slå av alle lysene av og belyse områder av ditt hjem du tror kan ha pet flekker. Områdene med tørket pet flekker vil lyse når det svart lys skinner på dem. Det er viktig å finne skjulte flekker, fordi dyr vil vende tilbake til områder som er farget før de er eliminert.

•  Mix hydrogen peroxide og oppvask væske i en bolle med plastskje. Tilsett natron. Bland igjen. Bare bland så mye av flekkfjerner som du vil trenge på en gang fordi blandingen ikke lagrer godt.

•  Spot teste et lite synlig område. Hydrogen peroxide kan bleke. Hvis du finner ut at blandingen gjør blekemiddel, må du kanskje prøve en enkel vask av eddik og vann. Eddik vil trygt og naturlig fjerne kjæledyr lukt, og lukten av eddik vil forsvinne som det tørker. Hvis området er color, derimot, kan du gå videre til neste trinn.

•  mette pet flekken områder med hydrogen peroxide løsning. Pass på at kjæledyr og folk holde seg borte fra områdene til de er tørre.

•  Støvsug hele pet flekken. Du vil finne at et hvitt pulver gjenstår etter at blandingen har tørket. Som du støvsuge opp dette, bør du legge merke til at hele flekken er borte.

Tips og advarsler


  • Hvis området er stort nok, kan du bruke et teppe renere med denne løsningen inne.