Hovudside

Palm Trees for High Desert i California

by Walther

Palm Trees for High Desert i California

Palmer som er plantet i høy ørkenen i California må være hardfør - tolerant av vind og varme om sommeren og kaldt om vinteren. Høy ørkenen omfatter byene Victorville, Hesperia og Apple Valley, samt andre samfunn. Området har en tørre klima med varme somre, med gjennomsnittlig juli temperaturen i de høye 90-tallet. Gjennomsnittlig lav temperatur i januar er 29 grader Fahrenheit. USDA anlegget hardførhet sone for Victor er 10a.

Mexican Blue Palm


Den meksikanske blå palm (Brahea armata) er en fan palm som vil vokse i høy ørkenen og trives i full sol med minimal til moderat vann. Det er hardfør til 18 grader Fahrenheit. Det er en langsom-dyrker, nådde høyder på 20 til 40 fot, men topp sprer opp til 25 meter bred. Det er kjent for sine sølv-blå blader og kremfargede blomster. Det er varme og vind tolerant.

Middel Fan Palm


Middel fan palm (Europeisk viftepalme humilis) er kjent som en av de mest hardføre palmer og det vil vokse i California høy ørkenen. De grønne til blå-grønne bladene vokser på pigg stilker. Det vil vokse opp til 20 meter høy og omtrent like bred. Det er en langsom dyrker. Det er vind og varme tolerant og vil tolerere dårlig jord. Det vil vokse i delvis eller full sol med moderat vann.

Date Palm Tree


Datoen palmen (Phoenix dactylifera) kan dyrkes som pryd eller for dens frukt. Det kan være det sentrale punktet i en høy ørkenen palmehage på grunn av den tykke tak av sølv-grønn blader. Planten kan bli opptil 70 meter høye i ørkenen med en bredde på opp til 25 fot. Det er kaldt hardfør og kan overleve en lett fryse, selv om Frond skader kan oppstå under 20 grader Fahrenheit. Når dette er etablert, er det vind, varme og tørke tolerere. Daddelpalmer trives i full sol, men tåler delvis skygge, og vil vokse i alle jordtyper.

Chinese Windmill Palm


Den kinesiske vindmølle palm (Trachycarpus formue) er hardfør til 10 grader Fahrenheit, og vil tåle kraftig vind og varme. Det er en fan palme som vokser opp til 30 meter høy og 10 meter bred. Det vil ta delvis eller full sol og trenger moderat vann. Bladene av kinesisk vindmølle palm er grønne og vokser ca 3 meter bred.

California Fan Palm


California fan palm (Washingtonia filifera) er en ørken innfødte som vokser til 60 meter høy og 20 meter bred. De lysegrønne bladene er 3 til 6 meter bred. Det vises i innfødte står i ørkenen og vokser nær våren eller annen fuktighet. Flaten trives i full sol og krever minimalt til moderat fuktighet.