Hovudside

Guide til å plante blomster i sone 7

by Walther

Guide til å plante blomster i sone 7

USDA sone 7 omfatter regioner i Washington, Oregon, California, Nevada, Utah, Arizona, New Mexico, Texas, Oklahoma, Arkansas, Mississippi, Alabama, Georgia, Tennessee, North Carolina, South Carolina, Virginia og Maryland. Den gjennomsnittlige lav temperatur for denne sonen er 0 til 10 ° C Sone 7 har en lang planting og vekstsesongen, er egnet for et bredt utvalg av blomster.

Våren Planting


Våren kommer tidlig i sone 7, typisk rundt midten av februar. Dette er tiden da de fleste vårblomster kan plantes, og når den siste frost er over. Vanlige vårblomster inkluderer syriner, sykehuspasienter, tulipaner og påskeliljer.

Sommer Planting


Planting for sommerblomster i sone 7 kan skje så snart bakken har varmet opp og temperaturen komme mellom 70 og 80 grader F. Sommerblomster inkluderer valmuer, daylilies og nelliker.

Fall Planting


I sone 7, kommer fallet i midten av september og varer hele midten av november. Populære plukker for fall blomsterhager inkluderer mødre, gullris og sedum høst glede.

Betraktninger


Været i USDA sone 7 kan være uforutsigbare, går fra den ene ytterligheten til den neste, noen ganger svever rundt 50 til 60 grader F. Sjekk med en lokal barnehage for en mer spesifikk og lokalisert planting tidsplan.