Hovudside

Hvordan Stopp Weeds Med QUIKRETE

by Walther


Weeds er funnet i nesten alle plener i noen form og kan bli en irriterende plage for alle hus. De ofte vokser mellom sprekker i fortauet. Den beste måten å stoppe ugress er å drepe dem, og dekke sprekker slik at de ikke kan vokse tilbake. Det er bare noen få materialer som er nødvendige for dette prosjektet, og du kan ha dem pesky ugress ut av veien permanent.

Bruksanvisning


•  Spray alle ugress med en kjemisk luke killer. Peke sprayflaske direkte på ugresset og skyll alle luker. Vent to dager for ugresset å tørke. Kom tilbake og trekke ut de døde og visnet ugress for hånd.

•  Rydd opp skitt og støv i sprekken med en liten kost. Tørk bort alt av rusk før sprekken er helt ren og fri for alle ugress og skitt.

•  Skyv Quikrete sprekk fangstskuta i en fugepistol, og skjære et hull i toppen av røret med et verktøy kniv Plasser røret på kanten av sprekken. Trykk ned på avtrekkeren og slipp sprekk sealer.

•  Kjør en perle av sealer over sprekken fra ende til annen. Glatt det ut med en sparkel for å matche den omkringliggende overflaten umiddelbart etter at den er installert.

•  Børst av overflødig rusk med en stiv børste. Gjenta prosessen for andre sprekker i oppkjørselen din eller fortau med ugress som vokser ut av dem.