Hovudside

Hvordan Grow Salat i Shade

by Walther

Hvordan Grow Salat i Shade

Salat er en kjølig vær grønnsak som vokser godt i den tidlige våren eller høsten. Velg blant løsblad eller skarpe varianter når det vokser salat i hjemmet hagen. Fordi salat liker kjøligere temperaturer, er det generelt ikke vokst i varmen av sommeren. En studie for Organic Farming Research Foundation 2001 brukte skygge kluter til å vokse sunn salat i løpet av sommeren, i direkte solen. Bruken av skygge kluter betyr at du kan vokse salat helst i løpet av vekstsesongen.

Bruksanvisning


•  Till jorda i hagen til en dybde på 10 til 12 inches. Når du arbeider jorda, innlemme kompost eller organisk materiale inn i hagen seng. Plante salat frø eller transplantasjoner etter anvisning på pakken.

•  Sett en 6-tommers seksjon av en 1/2-tommers PVC-rør inn i hagen til en dybde på minst 4 inches. Gjør det samme på den motsatte side av bladsalat sengen. Sett den ene enden av en "røret inn i seks tommers delen. Bend 1-tommers rør over salat seng og sett den andre enden inn i 6-tommers delen på motsatt side. Fortsett å sette opp PVC" hoops "hver 3 inches til å dekke hele bladsalat seng.

•  Grow salat som du ville gjort på våren eller sent på høsten, til temperaturen kommer 70 grader Fahrenheit eller høyere. Når de daglige temperaturer varme opp, installere skyggen klut.

•  Dekk PVC med 40 prosent skyggen klut, og fest duken på plass med zip bånd eller wire. La endene til å forbli åpen og unngå å feste bunnen av sidene. De løse sider tillate skyggen klut til å heve for ventilasjon.

•  Løft sidene av skyggen klut om morgenen slik at varmen ut i varmen av dagen. Senk sidene på kvelden for å holde de varme temperaturer. Hold salat godt utvannet. Avling som du ønsker.