Hovudside

Hvordan Juster Honeywell T87F-2873 Innstillinger

by Walther

Honeywell T87F 2873 dial Styrt termostat kan du raskt og enkelt stille inn temperaturen i hjemmet ditt, kontrollere fans av klimakontroll system, og velge mellom oppvarming og kjøling moduser. I motsetning til moderne digitale termostater, lar det enkle brukergrensesnittet til T87F-2873 du justere temperaturen i hjemmet ditt med minimal knappen skyve. Justere Honeywell termostat er enkel og tar bare ca fem minutter.

Bruksanvisning


•  Juster bryteren merket "COOL - OFF - HEAT" øverst til venstre på termostaten til "kult" å engasjere klimaanlegg, "HEAT" for å slå på ovnen eller "OFF" for å slå av klimakontroll i din hjem.

•  Skyv bryteren merket "FAN ON - AUTO" til "ON" posisjon til å sirkulere luften rundt hjemmet ditt bedre gjennom ventilene system. "AUTO" modus lar fansen komme av og på automatisk når det er nødvendig for å opprettholde ønsket temperatur i din bolig.

•  Spinn hovedhjulet for å justere temperaturen på ditt hjem. Temperatur markeringene er satt to grader fra hverandre, noe som gir deg rikelig med kontroll over hvordan du setter termostaten. Sett av tid for eventuelle temperaturendringer skal tre i kraft.