Hovudside

Hvordan Reset High Limit Switch

by Walther

Hvordan Reset High Limit Switch

Nullstilling en høy grensebryter på din ovn er en enkel prosess du bør være i stand til å oppnå i et kort tidsrom. Den høye grensebryter fungerer som en regulator for blåseren og som en sikkerhetskontrollen på brenneren. På alle tvunget-air ovner, "fan virksomheten styres av en ekstern bryter eller en grense termostat," ifølge "Audel HVAC Fundamentals" av James Brumbaugh. Når du arbeider på riktig måte, forteller grensebryter viften når du skal komme på og gå av i henhold til et system av innstillinger oppringning og hindrer brenneren fra overoppheting.

Bruksanvisning


•  Finn tilgangspanelet på din ovn. Åpne døren ved å skyve den opp og ut av veien.

•  Finn høy endebryter. Se etter en firkantet metallboks med en hvit bryter poking ut av det.

•  Åpne opp dekselet til enheten. Løft den opp og ut av veien.

•  Nullstill temperatur markør armene på urskiven inne. De fleste ovner bruke innstillinger av (fra venstre til høyre) 90 for viften av armen 130 for viften av og 210 for brenneren. Når den er riktig innstilt, vil viften blåse varm luft gjennom huset mellom 130 og 210 grader Fahrenheit.

•  Trekk den hvite bryter ut hvis det ikke allerede er. Dette forteller den høye grensebryteren for å kjøre ovnen i henhold til innstillingene du nettopp har satt på plass i stedet for å kjøre viften hele tiden.

Tips og advarsler


  • Bytt ut grensebryter (med hjelp av en profesjonell) hvis viften ikke slår seg av med jevne mellomrom.