Hovudside

Hvordan legge til Kobber sulfat til Pools

by Walther

Hvordan legge til Kobber sulfat til Pools

Kobber sulfat, ellers kjent som bluestone, er noen ganger brukt i svømmehaller som en algaecide. The American Journal of Public Health anbefaler bruk av kobber sulfat i svømmebassenger bare som en metode for å kontrollere vekst av alger; derfor det ikke bør brukes som en del av din vanlige basseng kjemisk behandling. Ved riktig å vurdere svømming poola € ™ s alkalitet, kan du legge til riktig mengde kobber sulfat til et svømmebasseng for å kontrollere algevekst.

Bruksanvisning


•  Test din bassengvannet for å bestemme den totale alkalitet. Følg produsentens anvisninger nøye når du bruker testsett for å få nøyaktige resultater. Du trenger å vite den totale alkalitet for å finne ut hvor mye kobber som du bør sette i bassenget.

•  Bruk tabellen ligger på University of Kentucky hjemmeside for Bluestone (kobber) for å finne ut hvor mye kobber du bør legge til bassenget, basert på den totale alkalitet av bassengvannet. For eksempel matche din pool alkalitet til tallene på venstre side av diagrammet under overskriften "Total alkalitet." Deretter, skanne over til nummeret på samme rad på høyre side av diagrammet under overskriften "Kobber sulfat Applied." Dette er mengden av kobber sulfat du bør legge til basseng, basert på bassenget totale alkalitet. Ikke tilsett kobber sulfat til bassenget hvis din alkalitet er under 50 ppm eller over 200 ppm. Hvis det faller et sted i midten av dette området, bruker mellom 2 og 6 kg. av kobber sulfat, avhengig av størrelsen på svømmebassenget. Følg Manufacturera € ™ s retninger for bestemt merke av kobbersulfat som du bruker.

•  Ta på vernehansker og -briller.

•  Bland kobber sulfat med nok vann for de blå krystaller for å løse opp. Holde legge vann inntil alle krystallene er oppløst. Noen kobber sulfat selges i en krukke som du kan legge til vann. Dersom kobber sulfat kommer i en pose, så bare legge det til et glass bolle eller gallon bøtte å blande krystallene med vann.

•  Hell blandingen i en plast spray og pumpeflaske, den typen som du ville bruke til å bruke flytende gjødsel til en hage.

•  Spray løsningen i svømmebassenget, helt og jevnt dekker vannet med kobbersulfatløsning.

Tips og advarsler


  • Bruk kun kobbersulfat i begynnelsen og slutten av svømmebassenget sesongen. Det kan ta noen dager for alger og vann for å rydde opp, så dona € ™ t legge mer tenker at det didnâ € ™ t arbeid. Også, hvis du bruker for mye kobber sulfat, kan du sette flekker på svømmebassenget, så bare bruke den anbefalte mengden.