Hvordan starte pumpen til Open Your Pool


Hvordan starte pumpen til Open Your Pool

Riktig å starte din basseng pumpe er avgjørende for din sikkerhet og beskytte integriteten av bassenget. Etter å ha sittet i dvale hele vinteren, er ditt basseng pumpe utsatt for brudd, sprekker eller selv bli en sikkerhetsrisiko hvis det ikke er koblet riktig til din basseng og startet på riktig måte. Riktig å starte pumpen sørger for rent og trygt vann for bading samt optimal effektivitet for din pumpe og filter utstyr.

Bruksanvisning


•  Ta vinter plugger (også kalt "fryse plugger" eller "ekspansjonsplugger") fra skimmer og avkastningen på veggen. Plassere vinter plugger i en plastboks type bag og lagre på et tørt sted.

•  Skru inn tappepluggene, som ble fjernet når du lukker bassenget, tilbake inn i filteret og pumpe. For en over bakken pool, feste noen slanger eller klemmer som ble koblet ved bassenget avslutnings til pumpen og filteret.

•  Åpne alle innkommende og utgående ventiler på filter og pumpe. Ved hjelp av en slange eller bassengvannet, fyll pumpen kurv med vann og sett på lokket over pumpe kurv.

•  Utfør en siste sjekk av alle ventiler for å sørge for at de er åpne. Kontroller også at pumpen er i "filter" posisjon. Sjekk for eventuelle sprekker, lekkasjer eller problemer med ventiler, slanger og linjer.

•  Slå på strømmen til bassenget filtreringssystem. Som pumpen går, sjekk slanger for lekkasjer eller sprekker. La pumpen kjøre 1 til 2 timer før du legger den første dosen av sjokk til bassenget.

Tips og advarsler


  • Ikke stram alt du trenger å tråden, for eksempel skruer, muttere og filter eller skimmer beslag.
  • Hvis trykkmåleren viser over 30 ppi, stoppe pumpen med en gang og se etter uåpnede ventiler, sprekker eller lekkasjer.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler