Hovudside

Kan du vasker retter med lavt vanntrykk?

by Walther

Kan du vasker retter med lavt vanntrykk?

Lavt vanntrykk er et problem i mange hjem, og er ofte forårsaket av en blokkering i rørene. På kjøkkenet, kan dette være et problem hver dag som du går å ta oppvasken. Hvis du lar problemet gå på for lenge, kan det begynne å forverre deg. Ikke la lavt vanntrykk holde deg fra å ha uberørte retter.

Lavt vanntrykk


Selv om vanntrykket kan være lav, kan du likevel vaske retter effektivt, enten for hånd eller ved hjelp av en vaskemaskin. Nivået på vanntrykket skal ikke påvirke hvor godt rettene er vasket.

Endre ditt Vanntrykk


Hvis du ikke liker det lavt vanntrykk i kjøkkenet ditt, endre det. Kontroller trykket på slange smekke på forsiden av huset. Problemet kan være så enkelt en fix som å sette den høyere. Inspisere kranen i vasken; skjermene kan være tett med harde mineralforekomster. Rense dem helt ut. Hvis du har en trykkreduksjonsventil for vann din, få det justert av en profesjonell rørlegger. Dette er enheter som ligger i nærheten av din varmtvannsbereder.

Legge et Oppvaskmaskin


Skyll alltid oppvasken før du setter dem i oppvaskmaskinen, som tar seg av store matvare biter. Hvis du ikke ønsker å kjøre vann til å skylle oppvasken, bare skrape dem med sølvtøy i vasken eller søppel. Plassere din sølvtøy i kurven med tindene og skarpe punkter vendt ned vil hindre fingrene fra å bli stukket når du losse oppvaskmaskin. Plasser kopper og små elementer i toppen av oppvaskmaskinen og tallerkener og skåler i bunnen, vendt mot vannstråler. Laste såpedispenser og starte oppvaskmaskinen.

Å vaske opp for hånd


Fylle vasken halvveis med varmt såpevann. Hvis noen av rettene har caked-på mat, sette dem i vasken først, som vil tillate dem å suge mens du vasker resten av rettene. Alle løse matrester bør skrapet inn søppelkassen før du legger dem i vasken. Bruk en vaskeklut eller skrubbe børste til å vaske opp bestikk, tallerkener, skåler og kopper. Det er lurt å skylle oppvasken i varmt vann, rennende vann over såpevann vasken slik at du er kontinuerlig legge varmt vann til vaskevannet. Tillate rettene lufttørke på et avløp rack eller kjøkkenhåndkle.